×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

CS-profilen avslöjar: Tackat nej till 75 miljoner kronor

1
Den populära CS-Youtubern berättar hur mycket pengar han kunnat tjäna om han tackat ja till skin gambling-erbjudanden.
Förra veckan släppte den australiensiska CS-profilen TDM_Heyzeus en video där han avslöjar vilka erbjudanden han fått om samarbeten från olika skin gambling-sajter. Enligt profilen motsvarar alla erbjudanden han tackat nej till sedan 2019 intäkter motsvarande 6,9 miljoner dollar (~75 miljoner kronor).

Som mest erbjöds TDM_Heyzeus 500 000 dollar (~5,4 miljoner kronor) i månaden för att göra reklam för en skin gambling-sajt. Detta var inför släppet av Counter-Strike 2 då flera sajter tävlade om att ta marknadsdelar.

— Poängen är att det är mycket pengar. Folk säger "tänk på barnen", men om man bara gör content ser man inte barnen. Det man kan se är vilken påverkan den här typen av pengar kan ha på ens eget liv och det är därför väldigt många har svårt att säga nej, säger TDM_Heyzeus i videon.

Se videon:

Artikelbild: Giorgio Trovato/Unsplash och TDM_Heyzeus/X
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..