×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dansk media: Xizt var aktuell för Astralis

1
Astralis uppges ha varit intresserade av att signa Richard "Xizt" Landström som coach.
Innan Richard "Xizt" Landström skrev på för en återkomst i Ninjas in Pyjamas var han aktuell som coach för det danska storlaget Astralis. Det skriver den danska nyhetssajten Dust2.dk.

Sajtens uppgifter härrör från ett podcast-avsnitt från sajtens egen podcast där den före detta Astralis-coachen Peter "casle" Sørensen gästade. I avsnittet sägs det att Astralis hade planer på att plocka in Xizt men att affären inte gick igenom. Även dansken Dennis "sycrone" Nielsen, som coachar MOUZ, nämns som en coach som Astralis varit intresserade av.

Det är inte första gången som uppgifterna om att Xizt skulle ha varit aktuell för Astralis cirkulerar i media. Redan i december rapporterade CS-sajten HLTV att Xizt var "en av de starkaste kandidaterna" att ta över rollen.

Eftersom affären med Xizt inte blev av fick Astralis istället inleda vårsäsongen med Mathias "R0nic" Pinholt som coach. Under R0nic misslyckades laget att kvala till Majorn i Köpenhamn och i början av mars ersattes han av organisationens nuvarande coach Casper "ruggah" Due.

Artikelbild: Pressbild/Astralis och Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..