×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Transferrykte: Brasilianska stjärnan nära nytt lag

1
Den tvåfaldiga Major-mästaren är nära att skriva på för ett nytt lag.
Marcelo "coldzera" David kommer snart att presenteras för den brasilianska organisationen Red Canids. Det uppger den brasilianska nyhetssajten Dust2.br.

Enligt sajten ska coldzera, som lämnade Legacy så sent som förra veckan, vara i princip klar för RED Canids där han är tänkt att ersätta den bänkade spelaren Lucas "Destinyy" Bullo.

coldzera är en av Brasiliens mest meriterade spelare. År 2016 vann han två stycken Majors i rad med SK Gaming/Luminosity Gaming och utsågs dessutom till tävlingens bästa spelare bägge gångarna av CS-sajten HLTV.

Under hösten 2023 och våren 2024 har coldzera spelat för Legacy som han lyckades kvalificera för Majorn i Köpenhamn tillsammans med. I Majorn blev det dock inte någon succé och laget slogs ut i den första gruppspelsfasen Opening Stage efter förluster mot Cloud9, Gamerlegion och The MongolZ.

Om uppgifterna stämmer kommer RED Canids att ställa upp med följande femma:
Carlos "venomzera" Eduardo
Gabriel "nythonzinho" Lino
Wesley "hardzao" Lopes
Chile David "dav1deus" Tapia
Marcelo "coldzera" David

Artikelbild: Pressbild/PGL och Pressbild/RED Canids
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..