×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Transferrykte: 17-åriga supertalangen nära storlag — nobbar amerikanskt bud

1
En av världens mest uppmärksammade talanger kan få chansen i ett storlag.
Den brasilianska supertalangen João "Snowzin" Vinicius Age kan vara på väg att skriva på för storlaget Pain Gaming. Det rapporterar den brasilianska nyhetssajten Dust2.br.

Enligt sajten ska Pain vara i slutförhandlingar med Snowzin och hans nuvarande lag Case om en övergång. Om övergången blir av kommer snow att ersätta Marcelo "nyezin" Ramos i Pains femma.

Det är dock inte bara Pain som är intresserade av 17-åringen. Enligt Dust2.br ska också det amerikanska laget Wildcard ha förhandlat med Case om en övergång men även de brasilianska lagen Fluxo och KaBuM ska ha visat intresse för spelaren.

Snowzin har varit en framträdande talang i Brasilien under flera års tid. Redan som 13-åring skrev spelaren kontrakt med BOOM och efter dess har bland annat spelat i Godsents akademilag.

Artikelbild: Felipe Maaker/Case Esports och Pressbild/Pain Gaming
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..