×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Falcons-stjärnan om att värva s1mple: "Inte menat att vara"

1
Det är fortfarande oklart var Oleksandr "s1mple" Kostyliev ska fortsätta sin CS-karriär.
Det är nu nästan två månader sedan som världsstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev spelade sin första och hittills enda tävlingsmatch i Counter-Strike 2. Premiären i det nya spelet blev inte någon succé för s1mple, som lånats in till det saudiägda superlaget Falcons Esports, som förlorade sin första officiella CS2-match mot det svenska laget Metizport.

Det är ännu oklart var s1mple ska fortsätta sin spelarkarriär och någon fortsättning i Falcons lär det inte bli. I en intervju med nyhetssajten Esports.GG berättar Falcons-spelaren Pavle "Maden" Bošković att s1mple hade kunnat fortsätta i laget om man levererat starkare resultat men att faktumet att s1mples roller krockade med Álvaro "SunPayus" García gjorde det svårt att behålla honom.

— s1mple är vanligtvis bäst när han spelar AWP eller när han är hybrid och sätter sig själv i de bästa positionerna. Men det kunde han inte göra hos oss eftersom vi har SunPayus som AWP:are så det var väldigt svårt eftersom de har samma roller, säger han och fortsätter:

— Om det hade gått bra och vi hade vunnit Blast Showdown hade vi kanske fortsatt lite längre med s1mple. Man vet aldrig vad som skulle kunnat hända men det var inte menat att vara.

Efter s1mples tillfälliga inhopp har Falcons värvat den danska CS-legendaren Peter "dupreeh" Rasmussen. Laget kliver in i ESL Pro League på onsdag då laget spelar sin öppningsmatch i grupp B mot The MongolZ.

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..