×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalsuccé för hampus — klar för miljontävling i höst

1
Hampus "hampus" Poser får spela miljontävling i höst.
Bleed Esports, som leds av den svenska in-game leadern Hampus "hampus" Poser, är det första laget att säkra en plats i höstens miljontävling Thunderpick World Championship. Det står klart efter att Bleed under måndagen vunnit kvalfinalen i det första av två europeiska kval.

I kvalfinalen besegrade Bleed det danska laget Gaimin Gladiators med 2-0 i kartor efter13-10 på Overpass och 13-8 på Ancient. Förutom en plats i huvudturneringen, som spelas först i oktober, innebär kvalvinsten att Bleed spelat hem 20 000 dollar (~217 000 kronor) i prispengar.

Europa Bleed Esports
hampus, faveN, CeRq, CYPHER, VLDN

Danmark Gaimin Gladiators
Queenix, salazar, kraghen, Nodios, Patti

Inte mycket är känt om huvudturneringen Thunderpick World Championship mer än att den har en hisnande prissumma på 850 000 dollar (~9,2 miljoner kronor) och att totalt 16 lag kommer att delta i tävlingen. 10 av lagen kommer att få en direktinbjudan medan 6 lag tar sig till huvudturneringen genom regionala kvalspel.

Länk till det europeiska kvalets bracket.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: RES/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..