×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Plopski efter Rio-uttåget: "Vi saknade lite erfarenhet för att kunna stänga kartorna"

1
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Jack "Jackinho" Ström Mattssons tankar efter Global Esports Tour Rio.
Rio-äventyret är över för Metizport. Efter två raka förluster mot hemmalagen Imperial Esports och Furia Esports slutade svenskarna på en sista plats i miljonturneringen Global Esports Tour Rio.

Efter fredagens maratonmöte mot Furia pratade den brasilianska CS-sajten Dust2.br med två av spelarna i laget. Jack "Jackinho" Ström Mattsson nämnde då vilken påverkan det stora hemmastödet hade.

"Det är en stor turnering och vi reste långt till ett så stort land som Brasilien. Hemmasupportrarna gav de brasilianska lagen mycket tempo vilket gör det svårt att spela mot dem, eftersom publiken jublar och ger självförtroende varje gång de vinner en runda. Matcherna vi förlorar var superjämna i förlängning och stödet från hemmafansen hjälpte brasilianerna att stänga matchen", säger Jackinho.

Inhopparen Plopski menade på att saknaden av den här typen av erfarenhet samt lite nervositet också spelade in i resultatet. Han tycker dock att laget gjorde en stabil instats i turneringen.

"Vi saknade lite erfarenhet för att kunna stänga kartorna, vi var också lite nervösa. Jag är här som stand-in, vi har inte tränat så mycket tillsammans, så det var svårt. Vi har inte så många strategier tillsammans. Jag spelade också i en ny position, vilket gjorde det väldigt svårt. Men jag tycker ändå att vi gjorde det bra", säger Plopski.

Artikelbild: Metizport/X
Videokälla: Esportstudion/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..