×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus Pro-chefen om lagets transferbudget: "Bara fantasin sätter gränser"

1
Organisationens vd säger att laget betalat "en enorm summa" för sin senaste stjärnvärvning.
Virtus.pro överraskade många när laget tidigare i veckan meddelade att man värvat superstjärnan Denis "electronic" Sharipov från Cloud9. Nu avslöjar VP-chefen Nikolai Petrossian att organisationen har ekonomiska muskler att göra fler stjärnvärvningar till laget.

Det är i en intervju med CS-sajten HLTV som Petrossian berättar att organisationen genom värvningen hoppas få andra stjärnspelare att se Virtus Pro som ett alternativ för framtiden.

— Vår ambition är att fortsätta leta efter nya möjligheter på marknaden — inte just precis nu då det är uppenbart att vår nuvarande femma har enorm potential och möjlighet att få bra resultat och att vinna tävlingar, men för framtiden är det bara fantasin som sätter gränser, säger han och fortsätter:

— För alla andra stjärnspelare är detta en signal att Virtus Pro är redo på att tänja på alla gränser för att få den spelare som vi känner kan göra vår femma starkare. Jag hoppas att detta drag kommer att vara en signal till dem, och med electronic i femman har vi mycket fler chanser att få nya stjärnor till Virtus Pro än utan electronic.

Under onsdagen skrev den ryska Team Spirit-profilen Alexey "OverDrive" Birukov ett inlägg på X där han påstod att VP betalat hisnande 1,5 miljoner dollar (~16,3 miljoner kronor) för electronic. Att övergångssumman för electronic är hög bekräftas av Petrossian i intervjun som säger att det rör sig om en "enorm summa".

Artikelbild: Viola Sophie Schuldner/ESL och Pressbild/Virtus Pro
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..