×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Stjärnan öppnar upp om tuffa reglerna: "Tvingade oss typ att bli veganer"

1
Förhållandena för spelarna i det brasilianska stjärnlaget verkar vara minst sagt tuffa.
Häromdagen meddelade Furia Esports att man väljer att förpassa sin in-game leader Andrei "arT" Piovezan till bänken. Nu öppnar den brasilianska stjärnan upp om förhållandena för spelarna i laget, rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.

I en öppenhjärtig sändning på Twitch valde arT att dela med sig av sina erfarenheter i laget och många chockades av vad 28-åringen hade att säga. När stjärnan diskuterade sin forna lagkamrat Henrique "HEN1" Teles och hans beslut att lämna Furia avslöjade arT bland annat att en anledning till spelarens beslut var att Furia hade stenhårda regler för vad spelarna fick göra på sin fritid och implementerade strikta kostscheman för att spelarna skulle äta nyttigt.

— Furia var väldigt fokuserade på att förbättra vår prestation. De sade "killar, ni kan inte dricka alkohol, ni kan inte festa, ni kan inte gå ut på fredag om ni har något att göra på söndag", berätter arT och fortsätter:

— De tvingade oss typ att bli veganer under den perioden. KSCERATO var fast i ett och ett halvt år och jag var det bara i en månad. Allt det bara för att försöka öka vår prestation med 1 procent.

Under sändningen berättar arT att tiden under covid-pandemin särskilt tärde på honom psykiskt. På grund av lagets och tävlingsarrangörers restriktioner kunde det gå långa perioder utan att han kunde träffa sin familj och sin flickvän.

— Jag träffade inte min mamma på ett och ett halvt år och jag och såg inte min flickvän på nio månader. Jag gick nästan ett år utan att träffa min flickvän för jag kunde inte, jag var förbjuden, säger han.

— Jag kunde inte ha ett socialt liv, jag kunde inte dricka, inte röka, inte använda nikotin för att slappna av, jag kunde inte bli stressad och jag kunde inte klaga när vi förlorade en runda.

Se utdrag från arT:s sändning:

Artikelbild:

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..