×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Profilerna i öppet bråk — streamer bad hampus coach "suga bollar"

1
Organisationen bad om ursäkt efter ägarens olämpliga beteende.
Den svenska stjärnan Hampus "hampus" Posers coach Aleksandar "kassad" Trifunović är i hetluften igen. Under måndagen hamnade den serbiske profilen i ett öppet bråk med den franska streamern Sebastien "KRL" Perez efter att den sistnämnda streamat en scrim mellan kassads lag Bleed Esports och fransmannens egen organisation GenOne.

När kassad upptäckte att KRL sände träningstillfället på Twitch bad han streamern att lämna servern, något som fick KRL att ilskna till ordentligt. I ett klipp från fransmannens sändning hörs hur KRL kallar kassad för "cunt" och ber honom att "suga mina bollar".

kassad delade med sig av situationen genom ett inlägg på X och uppmanade andra lag att inte träna med GenOne till följd av beteendet. GenOne släppte sedan ett numera borttaget inlägg där man försvarade KRL:s beteende.

Efter att situationen uppmärksammats fick både KRL och GenOne massiv kritik från CS-spelare på sociala medier. Kutym är att lag inte delar med sig av vad som händer på servern under träning vilket gjorde att de flesta menade att KRL gjort fel som inte frågat om det var ok att streama träningsmatchen på förhand.

Sent på måndagskvällen verkar också GenOne ha insett det orimliga i KRL:s beteende och i ett kortfattat inlägg bad organisationen om ursäkt.

"Uttalandet raderat, förlåt, vi gjorde bort oss och det kommer inte att hända igen. Godnatt", skriver organisationen.


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL, KRL/X och João Ferreira/PGL
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..