×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

CS-stjärnan fick en udda förfrågan: "Kan du throwa några matcher?"

1
Ett fan bad Ilya "Perfecto" Zalutskiy att throwa matcher.
Cloud9s stjärnspelare Ilya "Perfecto" Zalutskiy bor till vardags i Serbien tillsammans med sin flickvän Tatiana "sindi" Denisovna. Där verkar han bli igenkänd.

Det var under en av Sindis streams som hon fick frågan om Perfecto blir igenkänd eller inte i Serbien. Hon berättar att paret en dag beställde hem mat från en restaurang och att kuriren kände igen stjärnan. Kuriren bad sedan Perfecto att throwa matcher för att kunna tjäna lite stålar, skriver Escorenews.

"Det blir han, men det finns några nackdelar. En gång beställde vi leverans från en restaurang. Kuriren kom, en ung kille, och kände igen Ilya och sa: "Oh, Perfecto. Är det du?". Efter det började han ständigt dm:a honom på WhatsApp. Han skrev en gång, "Kan du snälla throwa några matcher så att jag kan tjäna lite pengar för mitt uppehälle?". Sedan bad han Ilya att hjälpa honom lära sig att spela CS".

Om Perfecto throwat några matcher eller lärt kuriren spela CS sedan dess är oklart..

Perfecto deltar just nu i IEM Katowice där de på söndagen ställs mot Ludvig "Brollan" Brolin och MOUZ i deras första gruppspelsmatch.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..