×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Anomaly och olofmeister nominerade i HLTV Awards

1
De två svenskarna kan vinna priser för sitt CS-content.
I början av januari nästa år arrangerar CS-sajten HLTV för andra året i rad HLTV Awards. På galan delas priser ut i flera olika kategorier och nytt för i år är att sajten utökat antalet priser med bland annat kategorierna "Årets talent", "Årets event", "Årets streamer" och "Årets content creator".

Under onsdagskvällen meddelade HLTV vilka som nominerats i dessa nya kategorier där vinnaren utses av sajtens användare. I kategorierna "Årets streamer" och "Årets content creator" återfanns två svenska namn i form av Olof "olofmeister" Kajbjer och Anomaly.

olofmeister är nominerad i kategorin "Årets streamer" medan Anomaly blivit nominerad i kategorin "Årets content creator". Har du ett konto på HLTV och vill rösta på våra svenska content-hjältar börjar röstningen klockan 12:00 den 21 december.


Artikelbild: Pressbild/PGL och Anomaly/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..