×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Anomaly sågar Valve: "Känns inte genomtänkt"

2
Den svenska CS-profilen ryter ifrån efter CS2-releasen.
Efter flera månaders beta-testande släpptes till slut Counter-Strike 2 tidigare i veckan. Den efterlängtade releasen blev en succé sett till intresset från spelarna då spelet snabbt seglade upp i toppen av de mest spelade spelen på Steam och tvingade speltillverkaren Valve att utöka serverkapaciteten för att klara av mängden spelare.

Releasen har dock inte varit helt smärtfri för Valve och flera profiler har efter släppet gått ut och kritiserat tillverkaren för att ha släppt ett ofullständigt spel. En av kritikerna som fått mycket uppmärksamhet är den svenska CS-profilen Anomaly som i ett inlägg på X ventilerade sina tankar om släppet.

"Nu har jag tänkt på det och den här CS2-releasen var ganska dålig", börjar Anomaly sitt inlägg och följer upp med en lista på saker som inte finns i spelet. Saker som inte finns i CS2 men som Anomaly önskat är bland annat orankad matchmaking, korta matcher samt ett antal kartor som ännu inte fått en CS2-version.

"Det känns inte genomtänkt. Varför lova att släppa under sommaren om det inte var redo...? De släppte i princip inget NYTT content med släppet. Och jag antar att de tog bort CS:GO för att inte dela spelarbasen, så det enda spelet vi har att spela är det till synes förhastade CS2. Väldigt konstigt hur all hype under de senaste veckorna leder till... i princip ingenting", fortsätter han.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..