×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är det svenska CS-landslaget — spelar VM i helgen

1
Förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf har presenterat vilka fem spelare som representerar Sverige i årets landslags-VM i Counter-Strike.
I helgen drar årets landslags-VM i Counter-Strike igång. Sverige är ett av de 24 deltagande länderna och under torsdagsmorgonen presenterade förbundskapten Fredrik "JAEGARN" Kempf vilka fem spelare som kommer att representera blågult i 2023 års världsmästerskap.

Precis som under kvalet utgörs kärnan i femman av den just nu klubblöse AWP-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson samt Godsent-duon Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Erik "ztr" Gustafsson. Spelarna får sällskap av ytterligare en Godsent-spelare i form av Jonatan "bobeksde" Persson samt den före detta Young Ninjas-spelaren Adam "adamb" Ångström. Laget coachas precis som tidigare av Ahmed "abdi" Abdi.

Årets landslags-VM spelas i Rumänien och drar igång med ett gruppspel som spelas på lördag och söndag. Sverige har lottats till samma grupp som Mauritius, Belgien, Polen, Guatemala och Australien och är en av favoriterna till att ta sig vidare till slutspelet.

Svenskarna spelar sin första match på lördag klockan 12:00 då Sverige möter Mauritius i en bo1.

Sveriges landslag är:
Erik "ztr" Gustafsson
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Jonatan "bobeksde" Persson
Jack "Jackinho" Ström Mattsson
Adam "adamb" Ångström

Ahmed "abdi" Abdi (coach)

Artikelbild: Johanna Wallén/Bildbyrån

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..