×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

friberg avslöjar: Så psykade han kennyS

1
Ninjas In Pyjamas-legendaren berättar om knepet som satte Kenny "kennyS" Schrub ur spel.
Efter att Casper "cadiaN" Møller skrikit "fucking noobs" till motståndarna under Heroics match mot The MongolZ har det debatterats flitigt om huruvida trashtalk hör hemma på CS-scenen eller inte. Den svenska Ninjas in Pyjamas-legendaren Adam "friberg" Friberg gav sig in i debatten till försvar för trashtalkandet.

Under en av Esportstudions sändningar avslöjade friberg att han själv trashtalkat under sin tid som aktiv spelare och att han till och med satt det i system mot vissa motståndare för att psyka dem. En spelare som fick smaka på det fribergska trashtalket var Kenny "kennyS" Schrub som enligt friberg själv spelade sämre till följd av det.

– Han var lite skakis i början när han kom in. Otroligt duktig men jag såg på honom att han var nervös i många lägen. När vi mötte VeryGames visste jag att jag kunde få honom att spela 20 procent, ibland till och med 50 procent, sämre så jag satt bara och skrek på Kenny. Det är klart att jag gör det om det leder till att vi vinner matchen, sade friberg under sändningen.

Under åren 2012—2013 ställdes friberg och NIP mot det franska laget VeryGames i flera uppmärksammade matcher vilket ledde till att lagen utvecklade en stark rivalitet. Under åren var NIP världens i särklass bästa lag och slog VeryGames flera gånger under sin legendariska 87 kartor långa vinstsvit på LAN.

Se friberg prata om psykningarna:

Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..