×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna lämnar Refuse

4
Det svenska laget LGB eSports har nu officiellt lämnat Refuse-organisationen, rekryterat Olof "olofm" Kajbjer medan Refuse plockar in serbiska iNation.
Under en senare tid har det svenska laget tidigare kända som Refuse gått under namnet LGB eSports. Detta är ingen tillfällighet då man nu går officiellt med att man lämnat organisationen. Under en senare tid har man även spelat med Olof "olofm" Kajbjer istället för Marcus "windster" Andersson, något man nu också offentliggör är en permanent förändring.
LGB eSports

Maikel "eksem" Bill
Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Andreas "maxaki" Andersson
Freddy "KRiMZ" Johansson
Olof "olofm" Kajbjer
LGB eSports har imponerat rejält i MSI Beat it! Europa-gruppspelet där man besegrat både Astana Dragons och Copenhagen Wolves, medan man även pressat NiP Gaming till trettio rundor. Laget har spelat alla sina matcher och ligger över slutspelsstrecket. Man förlitar sig på att ESC Gaming eller Copenhagen Wolves inte vinner sina resterande matcher.

För att ersätta svensklaget har nu Refuse-organisationen valt att rekrytera serbiska iNation. Serberna var senast aktuella i samtliga av de fyra MSI Beat it! Europa-förkvalen, där man som bäst tog sig till semifinal.
Refuse

Nikola "NiKolinho" Kovač
Luka "emi" Vuković
Nemanja "k1Ng0r" Bošković
Janko "YNk" Paunović
Aleksandar "kassad" Trifunović
Båda ovanstående lag är aktuella för DreamHack Bukarest som arrangeras i Rumäniens huvudstad i mitten av september. Där kommer de, tillsammans med 14 andra lag av hög rang, att spela om en prispott på närmare 100 000 kronor.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..