×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

I'm back... hoppas jag!

1
Hej, hej, hallå dagboken! Det har varit lite tyst från mig på alla fronter på senaste. Ja i alla fall utåt sett. Nu bör det allt ska bli ändring på det.

I mitten av mars var det dags för kursstart i kurserna källor samt nyhetspublicering i nya medier. Två stycken 7,5-poängskurser på halvfart som körs parallellt här vid Luleå Tekniska Universitet i Piteå. Den ena, källor, är en riktigt tung kurs som inriktar sig på grävande journalistik. Den andra kursen är bara tidskrävande.

Att dessa har tagit upp mycket av min tid har inneburit en nästintill obefintlig produktion från min sida. För tillsammans med min hälsokatastrof i samband med Copenhagen Games har jag behövt en paus för att komma i balans igen. Under tiden har jag dock gjort det jag kunnat utanför rampljuset för att hjälpa till, vilket jag trivs minst lika bra med.

Nu är jag dock tillbaka. Tre nyheter har skrivits de senaste två dagarna, varav en i kollaboration med André. Jag såg till att nyheten kom upp snabbt när han befann sig på pendeln hem, sedan gick han och bara kompletterade den. Ett tydligt bevis på bra samarbete.

Eric, eller HandyDandy, har bjudit på en finfin artikel och en krönika som startat en livlig diskussion. Jag gillar det skarpt! Killen gör snabba framsteg på alla sätt och vis. Extra kul med en krönika nu också när jag legat lågt med dem.

Nu ska jag klura på någon krönika eller artikel för att bjuda er på något extra. Någon som har ett önskemål/förslag? Hör av er i sådana fall!




v3. Fy fan vad jag längtar! Fredric gör ett sådant jäkla bra jobb. Kommer att bli grymt! ;)




Än kan det komma stunder då studierna tar extremt mycket tid, men den 30 maj är det slut på terminen. Underbart!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..