×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

icsu lägger ner *

1
Den 21 september meddelade icsu att man skulle ställa upp med en ny laguppställning på WEG-kvalet i Stockholm. Man åkte dock ur kvalet redan i det inledande gruppspelet efter likaresultat mot dåvarande wings och knappa förluster mot GoodGame, team9 och Asylum. I den avgörande matchen, där man kunde ta sig vidare på rundskillnad, besegrades x6tence på WO sedan spanjorerna kommunicerat efter att de dött, vilket inte var tillåtet. 1-0-resultatet som WO:n gav var dock inte tillräcklig för avancemang och turneringen slutade i en snöplig besvikelse för icsu:s del.
Efter WEG-kvalet skulle laget till Rendezvous i Skövde, något som dock inte kunde genomföras problemfritt då laget var nära att missa evenemanget på grund av ekonomiska problem. Man lyckades dock ta sig till Skövde och kunde väl där spela till sig andraplatsen efter toppmixen 211019.

Lagets nästa, och sista, turnering blev WCG-kvalet i Hagaparken i Stockholm där man spelade med zaffe som inhoppare för mn. Efter att enkelt ha vunnit sin lätta grupp besegrades icsu i slutspelet efter två raka banor av Speedlink, som sedan vann kvalet genom att slå SK i finalen.

Senast vi hörde från icsu var när de blev diskvalificerade i kvalet till Clanbase EuroCup sedan man använt sig av Calippo som inhoppare då mn fått sena förhinder.

Via lagets IRC-kanal har man nu meddelat att man ännu en gång lägger ner. Någon spelare har tyvärr inte funnits tillgänglig för kommentar, men det är självklart något som vi hoppas kunna ordna senare, så håll utkik efter uppdateringsstjärnor!

Följande fem spelare släpps nu lösa på klanmarknaden:
draken
mn
HighFigh
Nookie
frenz
* Uppdatering: frenz var vänlig nog att bjuda på ett litet uttalande:
icsu:s nedläggning beror helt och hållet på inaktivitet hos vissa spelare, vi har förmodligen spelat fler officiella matcher än pcw:s under vår tid tillsammans, vilket inte har varit det bästa receptet för framgång. Men vi har haft otroligt kul när vi väl varit ute på de olika eventsen, hela gänget är riktigt sköna grabbar, synd bara att inte viljan riktigt fanns hos alla.
Vidare berättar frenz att han själv förmodligen kommer att fortsätta, men att det beror på vad för erbjudanden som han får. Förmodligen följer HighFigh samma linje, men framtiden för övriga är oklar.

172 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 172 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..