×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

VonoX ut och Insanez in i mYm

1
Det spelarbyte vi såg mYm genomföra under Dreamhack förra veckan, vilket handlade om att Insanez tog VonoX plats i laget, har nu blivit ett permanent spelarskifte. Detta står klart när mYm i en nyhetsartikel på deras sajt ikväll informerar om vad som hänt och vad som planeras hända i det svenska laget.
När det gäller VonoX avhopp är det få ord som läggs på orsakerna till detta då mYm nöjer sig med att ange "personal issues" som skäl. Ersättaren Insanez lovordas dock av sina nya lagkamrater och motivationen och förväntningarna lyser igenom mYm-spelarnas ord i deras offentliga uttalanden. Laget som hädanefter kommer gå under mYm:s flagg är detta:
    threat
    paradox
    JAEGARN
    duell
    Insanez
Att döma av lagets egna utsago kommer de deltaga på flera kommande evenemang, men något speciellt sådant ska så vitt vi vet inte vara bestämt. Vill ni läsa diverse uttalanden och annan information är det till mYm:s sajt ni ska bege er.

152 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 152 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..