×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Snajdan tillbaka i xPerience.se

1
För ett tag sedan kunde vi meddela att Snajdan, efter en del interna stridigheter, blivit tvungen att lämna sin klan xPerience.se. Kort därefter spelade man EC-kvalmatch mot level med NIRee (nyhet), som då spelade med SK, och vann sig en plats i EuroCup VII. Någon dag senare blev NIRee den femte medlemmen i klanen (nyhet). Och idag återvänder alltså Snajdan som medlem efter att man rett ut problemen medlemmarna emellan. En kort intervju med Snajdan följer.

Snajdan (xPerience.se)




Det var inte längesedan du lämnade xPerience.se, varför är du nu tillbaka i samma lag?



Det var en del problem i gamla xP som inte var så skoj. Vi hade ett möte en vecka efter att jag lämnat laget och redde ut de problem som var och nu känns det bra.



Eftersom NIRee nyligen anslöt sig till klanen är ni nu sex stycken spelare. Hur kommer ni att lösa spelarfrågan?



Kommer inte att vara några problem. Vi har alltid sagt att vi ska vara sex spelare om vi hittar någon som passar in i vår spelstil och NIRee gör det perfekt, så det kommer inte att bli problem.



En av anledningarna till att du lämnade klanen för ett tag sedan var just att du hade kommit lite på kant med GoL. Hur ställer sig GoL till att du kommer tillbaka?



När jag hade mötet med xP så var en av GoL-ägarna med och vi pratade om det som hade hänt och det är lugnt nu.



Hur ser framtiden ut för xP.se nu? Var siktar ni?



Har EuroCup nu som vi tar ganska seriöst på, och sedan är det väl CPL som vi siktar på, bara lite problem med pengar.



Ja, just det, på onsdag blir det EuroCup-match mot finska ig3l, vad tror du om den matchen? Vilka kommer att spela för xPerience.se?



Snajdan, Zapman, Dampv, Erks och NIRee kommer att spela och vi kommer alla att sitta nere på GameOnLine, så jag tror och hoppas på det bästa. Kommer väl inte vara några problem när vi alla fem sitter på LAN och med en bra lina :)



Då återstår det ingenting mer för mig än att önska dig lycka till i xP.se och att tacka för din tid. Ordet är fritt.



Tack Gameonline för att vi får sitta där och tack xp-data för fina sponsen till LAN runt om i Sverige och tack till xp.se för ett nytt försök till framgång :) och sist men inte minst *************.

46 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 46 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..