×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WCG

icsu lånar in zaffe under WCG-kvalet

1
Under helgen kommer sju lag kämpa om en plats till WCG i Singapore i det svenska kvalet. Ett av dessa lag är icsu, som vi senast såg ta en silverplats på Rendezvous. I en intervju med HighFigh som vi publicerade igår berättade HighFigh att laget ser potential i sig själva och att de hoppas på seger. Vad som emellertid inte var klart då var att fnatic-spelaren zaffe skulle hoppa in i laget istället för mn.
Anledningen till bytet ska vara att mn ska ha diverse personliga hinder vilket slutade i att han fick avsäga sig platsen i laget, och att i sin tur zaffe fick träda in.

"zaffe är en grymt duktig spelare som folk känner sen förut, och vi tror hans spelstil ersätter mn's perfekt", blev frenz kommentar om lagets inlånade spelare. Detta ger samtidigt icsu en laguppställning av följande karaktär:
  • HighFigh
  • draken
  • Nookie
  • frenz
  • zaffe
zaffe själv bjöd på en kommentar om händelsen:
draken kom o fråga mig för typ 30 min sedan om jag var sugen att spela för dom på WCG-kvalet för dom hade fått probs med en spelare, och eftersom det är roligare att spela en tävling än att sitta hemma så hängde jag med. :)

Mina förväntningar är väl inte alltför höga, vi får väl se vad som händer, men topp 3 är väl det jag siktar på iallafall, sen kan allt hända. Jag känner inte denna lineup av icsu så jättebra faktiskt, bara draken jag känner sen tidigare, men det ska bli skoj.

Turneringen kommer att starta på lördag klockan 12, och kommer att rulla på fram till finalen som börjar 15.00 dagen därpå. Störst motstånd för icsu väntas SK och Team Speedlink bjuda på. Mer information om kvalet finns i vår tidigare nyhet.

122 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 122 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..