×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Tysk toppspelare tagen för fusk

1
Tidigare idag offentliggjordes det att en spelare från en av de bättre klanerna i Tyskland blivit tagen för fusk. Klanen det handlar om är pro-Gaming, och spelaren ifråga är eddy. Enligt något som kallas anti-cheat-teamet har eddy använt sig av wallhack.
pro-Gaming har bland annat slagit Mousesports i en match i den tyska ligan EPS, och har i tidigare versioner av CS åstadkommit mycket lovande resultat på den tyska Counter-Strike-scenen.

Framtiden för just eddy och pro-Gaming ser ganska dyster ut efter denna händelse, och de är just nu bannlysta från denna samt nästa säsong av ESL. Laget spelade i ESL:s högsta division kallad ESL Pro Series.

Händelsen förde dock inte endast dysterheter med sig, då spelare inom den tyska CS-scenen länge begärt en bannlysning av laget. Med andra ord verkar det som att ett antal personer inom samma liga anat ugglor i mossen under en längre tid.

Mer om händelsen finns att läsa här.

198 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 198 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..