×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

PlayIT är tillbaka

1
Den kända klanen PlayIT som nyligen förlorade större delen av sin laguppställning är återigen tillbaka i striden. Med sig har man nu vapendragarna quazar och t0fflan från den nyuppstartade klanen d0a.
Klanen kommer närmast visa upp sig på CPL Cannes nu i mars. Vi kommer även att se dem i onlineturneringar och likaså på LAN. Med denna ståndpunkt fortsätter PlayIT sin resa att erövra toppen. Självklart var jag tvungen att få några kommentarer från deras part.



raven


Hejsan, skulle du kunna berätta lite allmänt om dig?



Javisst, jag heter Jonaz Thern, 24 år gammal från en liten håla som heter Alvesta. Det ligger 2 mil utanför Växjö i Småland. Manager för PlayIT sedan en månad tillbaka.



Kan du berätta lite om de nya medlemmarna?



quazar och t0fflan är gamla vänner till PlayIT. quazar spelade ihop med PlayIT på RZ nu senast, och både TeamPlay och "skillen" satt där den skulle, så efter att vi tappat spelare beslutade vi att ta in grabbarna i gänget.



Hur ser eran laguppställning ut förtillfället?



spunk, fjuttiz, psyket, quazar och t0fflan.



När kommer vi att kunna se PlayIT spela officiellt?



Så snart som CPL Cannes! Alla 5 kommer att ställa upp i Frankrike och därefter är det full fart genom alla LAN i Sverige.



Något ytterligare du vill nämna innan vi avrundar intervjun?



Jag skulle först om främst vilja tacka Melkis på café PlayIT för att han skickar killarna till CPL Cannes, sen önska quazar och t0fflan lycka till i klanen..ska bli kul att jobba med er...sist men inte minst en puss till Xzer0... min alldeles egna KoreaN! :D



Då lyfter jag på koreahatten och bugar



*tar tag i knätofs byxorna och bockar* Tack själv :)

54 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 54 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..