×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

PlayIT lägger ner **

1
Klanen PlayIT lägger nu ner efter åtta månader som lag. De har presterat mycket och har länge tillhört Sveriges elit bland klaner - inte ett lag som man glömmer i första taget. Anledningen är att ett par av spelarna hade bristande moral och sålika började spela för andra lag, vilket sedan ledde till klanens nedläggning. Det är ännu inte bestämt om café PlayIT ska sponsra en ny klan, men mycket pekar på det. Vill ni veta mer så läs vår lilla intervju med spunk.
* Uppdatering: Enligt Melkis, PlayITs ägare, har klanen inte lagt ned. Informationen som tidigare gavs ut berodde på "besvikelse och förhastning". Enligt Melkis rör det sig bara om lite spelarbyten i form av att två spelare har lämnat laget.



** Uppdatering: Ytterligare uppdateringar har nu skett kring hela den här historien. Det är nu klart att det är Lucchesse och zaffe som valt att dra vidare till grönare betesmarker, resten av laget består, tills vidare.


spunk




Varför har ni nu valt att lägga ner PlayIT? Är det något som varit på gång länge eller är det ett färskt beslut?



De har typ "varit på g" ett tag. Folk har provspelat för andra lag under en tid nu och tyckte uppenbarligen att det gav mer.



Hur ser framtiden ut för spelarna? Kommer alla att fortsätta spela på annat håll, i så fall vilka? Kommer någon att lägga ner helt med CS?



Två stycken kommer att joina andra klaner. Säger inte vilka så blir det inte så pinsamt om dom nu inte får vara med :) Det var på grund av detta som PlayIT läggs ner. Dom fann intressantare erbjudanden på annat håll "vända kappan efter vinden" så att säga.



Personligen, för dig spunk, vad ska du göra härnäst?



Jag ska spela vidare, får se om jag orkar satsa igen nu när ja vet hur lätt allt försvinner. Men inget att bedröva sig med.



Hur är läget nu rent känslomässigt? Ni har trots allt existerat som klan i nästan tre kvartal.



Jo, precis. Det är som det är. Känslomässigt så är det fortfarande bara "IRC-känslor"... Svårt att förklara, får se om några dagar när allt lagt sig.



Om du fick plocka ut det bästa minnet från PlayIT-tiden, vilket skulle du ta?



Att få vara på PlayIT och spela varje dag. Att se g33ks som zaffe, zanne, fjutta, psyket, lucchese, xentric, rn, ghis, fajri, bicce, novice, soulburn (och alla ja glömt nu denna sena timme) komma ut och uppleva verkligheten.



Vet du vad cafét kommer att göra i framtiden? Kommer de att leta efter ett nytt lag att sponsra eller har de fått nog?



Ja, jag tror Melkis kommer leta efter nya killar att köra igång med. Kommer nig inte ta så lång tid innan han hittar villiga killar.



Okej, då tackar jag för din tid spunk. Lycka till med spelandet, någonting som du vill ha sagt?



Tack, skulle bara vilja tacka Melkis för att vi fått sitta och skrika/spela/ta på oss själva/umgås/skratta/sura/osv på hans utmärkta café. Utan han hade zaffe, zanne, fjutta, psyket, lucchese, xentric, rn, ghis, fajri, bicce, novice, soulburn fortfarande bara vart g33ks.

56 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 56 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..