×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rendezvous

icsu tar hem vinsten på Rendezvous

1
Alldeles nyss blev det klart att icsu, som lånat in zet från NiP evenemanget till ära, vunnit finalen över cisco9. Finalen spelades på Inferno och icsu, som obesegrade kom från winner bracket, började som Counter-terrorister.
icsu satte genast upp ett klart effektivt försvar på den i många fall terroristdominerade banan. De gick upp i en 6-0-ledning innan den Norrlandsbaserade klanen fick in sin första runda. Någon vändning i matchen blev det emellertid inte där, utan icsu fortsatte att vinna och kunde, efter att ha tappet två rundor i slutet, vinna första kartan med komfortabla 12-3. zaki spelade mycket beundransvärt och lyckades bland annat få 23 frags innan cisco9 fick död på honom första gången.

Som terrorister fortsatte icsu:s stabila spel och de kunde punktera pistolrundan med en knivfrag. De två nästföljande rundorna kunde icsu vinna utan något manfall och de hade därefter som sämst lika inför fjärderundan. Rundan bjöd på något tuffare motstånd, men speedi och draken lyckades fixa det 2on3-läge som uppstod och kunde därmed ro hem vinsten. 16-3 slutade matchen och icsu går hem 20 000 kr rikare.

icsu:s väg till guldmedaljen var som den nedan.

vs. Deny – 16-2
vs. Vi har inte en janne – 16-5
vs. Club55 – 16-11
vs. Playhard.se – 16-3
vs. cisco9 – 16-2
vs. cisco9 – 16-3
Slutplaceringarna blev som följande:

    1. icsu
    2. cisco9
    3. Strike
    4. A-W-P
    5-6. Playhard.se
    5-6. Club55
Mer information finns i vårt cover vilka länkarna nedan leder till.

96 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 96 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..