×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HLO Gävles herrlag lägger ner

1
En gång på Sverigerankingen sjundeplacerade HLO Gävle har sedan spelaravbräcken började inte alls lyckats ta sig tillbaka till någon högre nivå. Idag kom beskedet att satsningen avbrutits i och med att Oops och nikolaus avslutat deras tid i klanen.
HLO Gävle har dock ännu inte gett upp och kommer till hösten att göra ett nytt försök att bygga en ny klan som ska kunna försvara Gävle i Sverigetoppen. I det uttalande som gjorts på Internetcaféts webbsida påpekar man även att herrlagets nedläggning inte kommer att påverka damlaget WAYLAY.

Uttalandet ser ut så här:
"De sista spelarna i HLO.Gävles CS-lag, Oops! och Niko befriades idag från sitt kontrakt med HLO.Gävle.

Vi tackar dessa spelare för deras lojalitet och den tid vi haft tillsammans.

Som bäst var HLO.Gävle rankad sjua i Sverige och som främsta placering kan nämnas 5:e-platsen på NollElva Digital Event där laget bl.a slog Virtus.pro från Ryssland.

GLHF guys!

Vi har som ambition att ha ett lag bland de tio bästa i Sverige och någongång till hösten kommer HLO.Gävle att sätta ihop ett nytt "herrlag".

Detta påverkar på intet sätt vår satsning på tjejerna i HLO.Gävle WAYLAY annat än att de nu får mer resurser.


LG Mattsson aka Oldman"

125 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 125 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..