×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Spixel lägger ner

1
Så var det dags igen, ännu en klan bryter upp. Denna gång gäller det klanen spixel. Efter en tids inaktivit och efter några medlemmar valt att lämna klanen så tog man nu beslutet att lägga ner helt och hållet. Spixel var sponsrat av ett data cafe och var på väg att etablera sig på cs scenen. Men nu så är alltså "sagan" slut. Här kan ni ta del av spixels uttalande:
Här med meddelar vi att clanen spiXel lägger

ner efter aktivt spelande sedan 21:a juli 2002, anledningen till detta är missförstånd mellan oss allihopa och även en hel del falskspel. På senare tid har det mesta baserat sig på lögner och undanflykter och att tidigare members inom clanen endast motarbetat oss genom att försöka sno de medlemmar vi hade kvar inom clanen .



Vi som är kvar i spiXel just nu (arita, zany, och alt) vill meddela att det inte finns några "hard fealings" oss emellan. Vi skulle även vilja tacka Göran Lindohf ägare för spiXel internet café´För den tid vi har fått nyttja hans cafe som lan-platts Vi vill även tacka de som stött oss lite grann om det nu finns några.... Ett stort tack går ut till #inch och Datorkometen som sponsrade oss med våran stabila matchserver.



VI vill påpeka att internetcafét spiXel INTE kommer lägga ner. spiXel håller till inne i Vasa gallerian (postgången) i Umeå stad, ni kan kontakta cafét för öppettider och bokningar på tele 090-778777.



MVH Hami Raha aka Arita, Anton Olofsson aka alt och Sebastian Barrestål aka zaNy.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..