×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Skipper och Striker till xPerience.se *

1
För en tid sedan lämnade mezzo sin klan xPerience.se på grund av att han fått rollen som reserv. Man hade då fem spelare i laget, men sade sig leta efter en sjätte eftersom ZapmaN inte hade mycket tid över för spelandet. Idag offentliggjorde man att man slagit på stort och tagit in hela två nya pojkar i laget.
Skipper, som är den ene, känner vi igen från bland annat Team Gamers.nu. Striker, som är den andre, är inte riktigt lika välbekant. Han har tidigare spelat i e-star, då laget härstammade från artifaCt, inte caYa.

xPerience.se:s laguppställning ser nu ut så här:
  • dampv
  • ins
  • Masto
  • Skipper
  • Striker
  • ZapmaN
Vilka som kommer att spela, hur man hittade spelarna och så vidare hoppas vi kunna avslöja i en intervju senare ikväll.

* Uppdatering: dampv har blivit intervjuad, vrid ögongloberna nedåt gubbar!

dampv


Ni tog idag in Skipper och Striker som medlemmar i laget. Skipper har ju spelat med laget under en längre tid, men hur kom ni i kontakt med Striker? Hade ni några andra valmöjligheter? Varför blev det just Striker?

Vi testade faktiskt en spelare innan striker, men han fick ett annat anbud. Dessutom tyckte vi faktiskt han var lite bra för oss och vi ville inte riskera att han skulle lämna för ett annat lag. ins har ju en rätt stor internetkompiskrets tack vare sitt cb mixande och det var också därifrån han kände striker, sen såg vi honom spela på rz så vi vet att han är duktig "även på lan."


Hur lång tid har ni testat Striker? Varför tog det så lång tid för er att ta in Skipper i laget medan det gick så fort för Striker?

Haha jadu, ska sanningen fram så ville inte Skipper gå med i laget först men eftersom han är en sån torsk på datorspel så kunde han tänka sig att vara "reserv," och spela när andra inte kunde osv. Sen när mezzo blev petad/lämnade så tog det ändå en del övertalning innan Skipper ville "satsa" eller vad man ska kalla det :). Vad gäller striker så har vi praccat med honom i stort sett se mezzo lämnade och han e trevlig/duktig så det var inte så det var inte så mycket att hålla på.


Vad har ni för målsättningar med laget nu? Hur ser det ut på sponsorfronten?

Vi har inga sponsorer överhuvudtaget, och målsättningen är väl att spela och ha kul. Sen dyker vi väl antagligen upp på ngt roligt lan typ monsterplay om vi kan och inga hinder (typ skippers far/strikers mor) kommer ivägen. Source känns inte så aktuellt så det blir väl eswc-kvalet med!


När mezzo lämnade laget fick vi information om att ZapmaN inte hade så mycket tid över till CS. Kommer han att spela något alls eller blir det ni andra fem som kommer att stå för prestationerna?

Jaru faktum är att vi knappt snackat med honom ngt på det senaste :o, ser honom inte så ofta online. Han har just flyttat hemifrån och har lite problem med internetaccessen samt att han jobbar heltid med.


Okay, det var allt för den här gången. Tack för din tid och lycka till med nyförvärven.

thx for the inter-jew

216 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 216 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..