×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

xPerience.se återvänder med ny uppställning

1
Det forna storlaget xPerience.se har återigen fått sig en uppställning som ska representera laget. Uppställningen är i stort sett gamla Madworld och består av dessa sex spelare:
  • dampv
  • ins
  • Masto
  • mezzo
  • Skipper
  • ZapmaN
dampv, mezzo och ZapmaN har tidigare spelat med xPerience.se. Bortsett från Skipper har alla spelarna spelat i Madworld tidigare. I vår intervju med mezzo (som ni finner om ni läser vidare) påpekas emellertid att Skipper endast är reserv.

Laget behåller sitt samarbete med Madworld och verkar i viss mån även utöka detta. Namnbytet ser därför mest ut som ett försök att etablera en mer fristående organisation. Läs vidare för vår intervju med mezzo.

xPerience.se | mezzo

Vi går rakt på sak. Hur kommer det sig att xPerience.se har återuppstått?

Det är flera anledningar på en gång kan man säga. Under tiden som vi har spelat under enbart Madworlds flagga har vi känt att det är förvirrande för de flesta när det är flera lag som spelar under samma namn, vi blandades ofta ihop med varandra vilket inte alltid var så praktiskt.

Samtidigt så såg man att det är lite svårare att knyta nya sponsorer till sig om man redan går under namnet från ett företag, för det är trots allt det största man har att komma med.

I stora drag ser det ut som om Madworld bara har bytt namn till xPerience.se och ni har lagt till Skipper. Har det hänt något mer under ytan? Har ni fortfarande samma samarbete med Madworld som tidigare?

Jag kan väl understryka att Skipper inte har gått med oss fullt ut. Han följer med som komplement och "reserv" och kommer figurera som det även i framtiden. Vårt samarbete med Madworld är faktiskt bredare nu då vi ligger i slutfasen av kontraktförhandlingar som behandlar resor till tävlingar inom Sverige.

Du nämner att lagets namn är viktigt när ni söker sponsorer. Betyder det att ett nytt namnbyte (och kanske en ny sponsor) kan bli aktuellt inom kort?

Så som vi tänker behandla den här klanen nu är som en organisation där vi försöker knyta nya sponsorer till oss och till xP. Namnbyten är inte aktuella så till vida det inte handlar om riktigt starka anledningar.

Har ni några sponsorer utöver Madworld på gång redan nu eller är det ett arbete som kommer att sätta igång under 2005?

Det är väldigt mycket just nu för oss så det är ett arbete som vi kommer att fokusera på efter nyår. Vi ska försöka bygga upp en mogen bas som kan göra det jobbet på ett riktigt sätt.

Finns det planer på att utvidga xPerience.se till fler spel?

Om det visar sig intressant för organisationens utveckling så kan det bli så, men vi har inget planerat just nu.

När kommer vi att få se laget spela under namnet xPerience.se för första gången?

Under Rendezvous i Skövde som börjar imorgon.

Tack för din tid och lycka till med xPerience.se! Är det något du skulle vilja tillägga?

Jag kan ju passa på att tacka vår sponsor Madworld Internetcafe i Karlstad (www.madworld.se). De är hur trevliga som helst och har ett underbart fint cafe som vi kan spela ifrån när vi vill. Och givetvis ett stort tack till de som stödjer oss när vi gör detta.

226 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 226 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..