×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

SEL

HLO lånar in Snajdan och Legenden till helgens spel *

1
På lördag börjar den avslutande delen i SEL:s turnering – finalspelet. Det hela går av stapeln på Ownage Gamecenter i Stockholm, och vi kommer givetvis försöka ge er en så bra inblick i hur evenemanget fortskrider. Om ni är intresserade av turneringsstrukturen och annan allmän information rekommenderas en titt på vårt eget cover.
Så här i dagarna innan har de dykt upp lite olika nyheter kring de inblandade parterna. Störst av dessa är HLO:s modifierade laguppställning, där 4Kings- respektive Begrip-spelarna Snajdan och Legenden gör ett inhopp. Orsaken till detta är fortfarande oklar, men vi hoppas att vi kan kasta lite ljus över detta vid ett senare tillfälle. HLO:s SEL-laguppställning blir med andra ord:
  • Angelwork
  • noone
  • Red`
  • Snajdan
  • Legenden
SEL har också släppt en preliminär regelbok till turneringen, denna finns att tanka här.

* Uppdatering: Vi har nu letat upp Legenden för en intervju, läs vidare!

Legenden


Hur kommer det sig att du hoppar in i HLO?

Dom behövde inhoppare och vi är bra kompisar med hlo-grabbarna. För mig passar det perfekt eftersom jag inte kan pracca med mitt eget lag Begrip nu tiden innan CPL vinter.

Hur ser du på själva inhoppet, är det en helt temporär sak eller tror du det kan utvecklas till något större?

Helt temporär, jag kommer att spela för Begrip efter CPL så fort jag löst lite saker som har med mitt privata att göra. Jag kommer även att följa med till CPL som reserv utifall att något händer någon av oss.

Hur ser era, HLO:s, respektive dina personliga målsättningar ut inför SEL-evenemanget?

Vi kommer dit först och främst för att göra så bra vi någonsin kan, samtidigt ska vi ha kul och försöka gå så långt som möjligt.

Vad tycker du om HLO som lag? Vad är deras styrkor och svagheter?

HLO är ett skönt gäng med seriös inställning , red fixar taktikerna aw skjuter hs och noone hotar motståndarna. Snajdan kommer vara kvar sist 9/10 rundor och döda allt som finns kvar, jag kommer placera gräns. Svagheten är väl att vi inte har något uppstyrt direkt.

Har ni hunnit träna någonting med laget än?

Nej inte direkt vi håller igång individuellt tills det är speldags.

Vad tycker du om EYE:s val att peta IsKall och bevah och istället låna in walle och Bullen?

Jag har inte så bra koll på IsKall och bevah prestationer kontra Bullen och walles. Däremot tror jag att EYE var i en svacka och dom kände väl att det var dags för förändring. All förändring är bra förändring förutom den dåliga.

Tack för intervjun och lycka till på SEL-kvalet, något du vill tillägga?

Jag vill tacka hlo-cafet för en träningslägervecka.

134 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 134 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..