×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

zaNy går till Spixel

1
Det verkar mycket oroligt inom storklanerna just nu, spelare kommer och går. Idag är det tydligen 100% klart att Scream väljer att lämna team9. Men detta gäller inte alla. En av dom duktiga spelare som fortsätter spela är zaNy. Hans senaste klan var heyu! som han valde att lämna då dom var inaktiva. zaNys nya klan blir spixel. Spixel är en klan som har framtiden för sig, man är sponsrade av ett it-cafe i umeå där klanens medlemmar bor. Jag tog mig några snabba frågor med managern arita och zaNy
[spiXel]arita




Hej atarist, varför har ni valt att ta in en till spelare?



Det hela började med att zaNy hade lämnat heyU, och då vi är goda vänner med honnom erbjöd vi han att få spela litegran med oss. Sedan då spz lämmnade oss för 2 dagar sedan blev det mer angeläget att då ta in en 5:e spelare så vi kunde fortsätta spela, så zaNy fick då bestämma sig, han valde att spela med oss.



Vad innebär detta för spixels spelande?



Detta innebär hårdare träning för att få ihop vårat teamplay, samt att vi kommer vara mer seriösa i vårat spelande. zaNy har tidigare spelat med oss och det har alltid fungerat spelmässigt med han så vi hoppas på bra resultat i de kommande cupperna och lanen vi åker på.



Är det aktuellt med fler förändringar i klanen?



Inte som det ser ut just nu. Jag och grabbarna kommer göra allt för att få denna lineup så stabil som möjligt.



Hur ser den närmaste framtiden ut för spixel?



Vi kommer träna stenhårt inför de kommande lanen i sommar tex, NordicLAN3 som skall vara i mitten av maj, samt försöka ta oss ner till CPL danmark i augusti. Utöver detta kommer vi spela i en del cupper som tex #cybercup med en hel del bra klaner.



Vad är eran målsättning på clanbase och de lika cuperna ni deltar i?



Våran målsättning med dessa är att spela mot seriösa claner så vi kan få upp vårat spel tillsammans. För att därefter kunna visa bra resultat på LANen vi kommer delta i



I dagens läge så bryter många klaner upp, Varför kommer ni att hålla ihop?



Vi är alla kompisar sedan tidigare och har ganska lika målsättning, det jag kan se som hinder är isåfall det ekonomiska som vi i dagsläget försöker ordna upp genom olika sammarbetspartners.



Då tackar jag för mig och lycka till! ordet är ditt ;)



Jag vill tacka er på fragbite, datakometen i umeå som sponnsrar oss med warserver samt Göran Lindohf som är ägare av cafet spiXel som du hittar i postgången i Umeå. Tack allihopa för erat stöd!



[spiXel]zaNy




Hej zaNy varför blev det just spixel som blir din nya klan?



Hej, eftersom spiXel är igentligen ett it cafe är där jag bor (umeå) och att jag känner alla i klanen sen tidigare. Jag tycker det är riktigt trevligt att spela med dem också såklart =)



Många väljer idag att lägga ner vad är det som gjort så att du valde att fortsätta?



Jag har spelat sedan beta 4.0 och jag har samma spelglädje kvar, sant ibland tar man nån liten paus på någon vecka men sen lirar man som vanligt igen.. Kärlek till spelet helt enkelt =)



Vad tror du att du kommer tillföra spixel?



Min position i klanen är iaf taktikerna och sköta dem under tiden när vi spelar, så det mesta jag kommer tillföra är taktiker.



Hur länge kommer du att fortsätta spela cs ? ;)



Vilken fråga ;) eeum jag kommer fortsätta spela tills ryggen går av eller när ett nytt spel kommer tex cs:c



Hehe, då tackar jag för mig och må du spela länge , ordet är ditt ;)



Jag vill tacka göran som är ägaren för spixel för att han valde att sponsra detta lag.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..