×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

caYa sluter upp med e-star

1
Häromdagen kunde ni i en nyhet här på Fragbite läsa om att e-star kort och gott sparkade ut sitt Counter-Strike-lag. I en intervju med en representant ifrån organisationen fick vi då reda på att ett nytt lag var på intåg i organisationen. Idag har vi fått ta del av informationen som avslöjar att ett av Sveriges absoluta topplag – come as You are – blir en del utav e-star.
e-star.cs nya laguppställning består utav:
  • Mikael "chea" Gustafsson
  • Ruben "Get" Hellberg
  • Anders "hsv" Bernsveden
  • Jonny "JonnyD" Dömstedt
  • Jakob "mourice" Mårtensson
Någon ytterligare informationen om vad detta innebär finns inte att utläsa ifrån deras sida, men det råder vi på Fragbite bot på genom att snabbt hugga tag i samme Aneki som igår avslöjade det gamla lagets avgång:

e-star kommer att hjälpa sitt nyvunna lag, med att ta sig till de event som laget vill åka och tävla på.

Med ett så starkt lag som detta, tror vi att e-star äntligen kan slå sig in i Counter-strike communityn.

Vi har planer på ett flertal events i dagsläget, dock måste vi utförligt se över vilka laget skall tävla i, då vissa events datum kraschar.

Mer info om det kommer att släppas på e-star.se senare.
Det verkar alltså som att caYa har funnit sig en ny stark grund att luta sig tillbaka mot, och vi önskar dem all lycka till i framtiden!

Ni finner e-star i #e-star och genom deras webbsida.

185 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 185 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..