×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HLO-Gävle tar in maCto under vingarna

1
För bara en liten stund sedan meddelade HLO-Gävle att de tar in det svenska Counter-Strike laget maCto som en del av sin organisation. På deras webbsida skriver de att ett sexmånaders långt samarbetsprojekt har tagit fart, och förhoppningsvis är det mer än så på gång.
Jag fick mig en kort pratstund med Oops som spelar i laget i fråga.

Till att börja med, ni har precis ingått ett samarbete med HLO-Gävle. Vad innebär samarbetet för er?

Att vi äntligen har hittat en större ekonomiskt sponsor som kommer kunna stå oss i ryggen när vi behöver hjälp. Saker som att knyta nya kontakter samt att ta sig ut på evenemang kommer bli mycket lättare.

Hur har ni det med spel ifrån caféet, är flertalet utav era spelare belägna i närheten av Gävle?

Vi har ingen som bor "jättenära" Gävle. Däremot har vi vart och besökt Caféet förut och det var jätte bra med bra platser. Och vi kommer att försöka besöka Caféet ungefär en gång i månaden

Vad tror du att detta kommer att ha för effekt på erat spel? Kommer ni att spela bättre nu när ni har en lite seriösare ryggmärg, så att säga?

Vi hoppas att detta kommer ge oss enorma fördelar då vi kan träffas IRL varje månad och verkligen gå igenom allt nödvändigt. Det är bra att ha bestämda bootcamp helger också så vi kan planera inför evenemang etc.

Ni är uppskrivna för spel på Nollelva vad jag har förstått, vad tror du om era chanser där? Kommer ni att förbereda er speciellt på caféet i någon form av träningsläger?

Nej, vi har inte tränat någonting nu precis inpå, det har bara blivit lite mindre online bootcamp nu. Däremot som jag sa var vi i Gävle för någon vecka sedan och tränade. Vi hoppas väl på att kunna prestera så bra som möjligt. Det är vårt första stora LAN vi åker på så får försöka suga in så mycket vi kan helt enkelt och ta det med oss till framtiden.

Innan jag tackar för mig, hur känns det just nu? Beskriv med ett ord hur det känns att gå ett steg närmare en professionell datorspelskarriär.

UNDERBART ^^

Okej, då tackar jag för mig och önskar dig och ditt lag lycka till med eran nya sponsor! Några sista ord att runda av med?

Javisst, kan säga att det är sådant här vi alla kämpat för och jag är väldigt tacksam att jag och hela klanen får uppleva det här. Vill tacka HLO-Gävle och hela HLO som organisation som gett oss den här chansen.

Sen vill jag hälsa till bsr att han är sämst med pickorna.
För er alla som aldrig har upplevt känslan av att ha någon Internetcafésponsor: Nu vet ni alltså hur det känns - det känns underbart!

Ni finner laget i både #maCto och #HLO.Gävle. Caféets webbsida hittar ni här.

90 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 90 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..