×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Crimson körs ut ur HLO

1
Laget HLO är ett anrikt lag som hängt med under en längre tid, även om de inte når upp till samma höga nivå som i forna glansdagar. Man meddelar idag genom ett diskret topic-byte i sin IRC-kanal att Crimson lämnat laget.
Det första vi hade att göra var givetvis att få tag på spelaren i fråga, Crimson, för en kort kommentar.

En utförlig Crimson säger att ”Vi har känt länge att något måste göras radikalt i klanen för att komma dit vi vill nå, dvs toppen. Vi är inne i en period med många LAN och laget tyckte att det var bäst att göra det nu. Jag har spelmässigt inte hållit den nivån jag själv satt som krav, vilket flera av oss haft/har samma problem. Vi beslutade demokratiskt att jag skulle lämna så att laget skulle kunna få en nyinjektion samt positiv energi som krävs för att nå den absoluta toppen.” Han säger även att han ”hoppas att laget kan nå dit de vill utan mig, och att inte allt rinner ut i sanden” och att de ”har haft många roliga stunder tillsammans”.

Som ni ser är det inga hårda ord de båda parterna emellan. Han berättar även att ”En ersättare kommer troligen att göra sig till känna kanske redan ikväll”.

Vi tog även ett snack om hans egna framtidsplaner, och vad som händer nu när han inte längre har ett lag att spela för. ”Jag har rätt direkt fått ett erbjudande att tänka på i ett lag. Jag kommer att tänka på det i veckan och se vad jag vill. Jag har också målsättning att nå den absoluta toppen och att ha en sådan inställning är väl ett krav på det lag jag i så fall kommer att gå med i.” är ord direkt ifrån Crimsons tangentbord.

När vi frågar om han har något att förtälja om det nya laget, om det är en lokal klan eller om det blir Internetspel på listan tog dock svaren slut. ”Tror det blir rätt enkelt att svara på det om jag avslöjar, och har fått tydliga riktlinjer från deras håll att det är absolut sekretess tills allt är klart. Men jag är öppen för andra erbjudanden tillsvidare - att jag kommer vara kvar och spela vidare är i alla fall rätt troligt.”

Med andra ord kan vi anta att det förmodligen är en LAN-klan som gäller i framtiden för Crimson.

Hur var det då med det kvarvarande Highland Online? Självklart tog vi oss även ett snack på det hållet, och inte är det några sura miner här heller. När frågan om Crimsons lämnande kommer på tal blir en av lagets spelare Red´s svar ”Tyvärr ansåg vi att Crimson inte la ner tillräckligt med tid åt CS medan vi andra gjorde det.” Vi fick heller inget svar på några utav våra frågor om deras nya spelare, men förmodligen får vi veta mer om detta inom kort.

Räkna med ännu fler nyheter ifrån HLO och deras gäng inom kort. HLO kan ni besöka i #HLO eller på deras webbsida. De har även ett café i Gävle som ni finner i #HLO.gävle eller på deras andra webbsida.

130 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 130 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..