×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

teamvirus återvänder som icsu

1
För ett tag sedan så lade Team Virus ner sin verksamhet, anledningen var att laget och sponsorerna inte kom helt överrens. Nu är de i alla fall tillbaka i form av icsu, och enligt en intervju med zaki på CS.nu så satsar de, som alla andra, på att bli allra bäst, fastän de inte har några sponsorer på gång ännu.
I den gamla laguppställningen spelade man med kixer, som bekant gick till 4Kings, men han ersätts nu med knet som kommer helt nyrakad från Whatever.se. Laguppställningen är nu som följande:
  • speedi
  • knet
  • zaki
  • draken
  • Robin
Hälsa på kan ni göra i #icsu.
icsu | draken


Hur kommer det sig att det blev just ni fem i samma lag och varför blev laget just icsu?

Ja, efter RZ så var det meningen att vi skulle fortsätta spela där men det strulade lite med ägaren av viruscafet så vi drog från virus. Efter det stack kixer till 4K och jag bestämde mig för att ta ett litet break från CS. Men för någon vecka sedan började jag lira lite igen och kom i kontakt med mina homies och då kände vi oss alla sugna på att börja köra igen som ett lag! På den vägen är det...

Det var en månad sedan team-virus la ner efter att ni inte kom överens med er sponsor, Virus internet café. Hur är er syn på sponsorer idag? Har ni planerat att få tag på ett nytt café att träna från?

Nja, saken är ju den att vi bor utspritt som satan så träning från café är inte så jätteaktuellt egentligen...

Laget består nästan bara av spelare från gamla team-virus men knet är ny i laget. Hur kom ni i kontakt med honom?

Vem känner inte till knet? CB-Ladderns mest fruktade spelare samt 2:A PÅ GNULADDERN!

Vilka cuper och evenemang står på de närmsta sidorna i kalendern för icsu?

Om exakt en vecka sitter vi på RZ! Därefter är det osäkert om vi ska på Nollelva eller inte. Tror vi är lite sent ute men vi kanske dyker upp där också. Sedan är det Optihack i januari och dit kommer vi!

Tack för att du tog dig tid till intervjun. Är det något du vill tillägga?

Word.

111 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 111 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..