×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

spiXel dubblar antalet Wallenbergare

1
En av Sveriges och världens bästa klaner, spiXel, har tagit in förstärkning. I laget spelar redan sedan tidigare Dennis "Walle" Wallenberg som nu får sällskap av sin lillebror, Jonathan "Miniw" Wallenberg. Bröderna är ett av de mest kända paren på den internationella CS-scenen, och har bland annat gett ut två CS-filmer( ladda ner 1 och 2 från Gamers.nu) där båda haft huvudrollen.
I en intervju på spiXel.nu berättar miniw att han inte har några större tidigare meriter, och att han naturligtvis är väldigt glad att få chansen i en såpass stor klan. Hans första större evenemang blir OsloLAN, där laget har ett ganska tungt favorittryck på sina axlar.

Hyber blir inaktiv

I och med att miniw går in i laget avslöjar han också för Fragbite att en förändring kommer ske av klanens uppställning. Istället för att rotera med en sexmannauppställning kommer Hyber bli inaktiv på grund av diverse orsaker, bland annat jobb. – Jag kommer spela med laget den närmsta framtiden som det ser ut just nu, och ingen vet riktigt när hyber återvänder, säger miniw.


miniw mindre aggressiv än brodern

Angående att spela i samma klan som sin storebror har han inga större betänkligheter. – Jag har ju spelat i både ac och LuLAN med honom tidigare och det går bara bättre om jag spelar med honom, något som storebror Wallenberg instämmer i: – Jag försökte få med brorsan redan när vi startade upp spiXel, men då var vi redan fem. Jag har alltid trott att han duger till att spela på hög nivå.

Vad är då skillnaden mellan de två bröderna, vad gäller spelstil och -skicklighet? – Vi har väl ganska likadan spelstil men funkar bra ihop helt enkelt. Enda skillnaden skulle väl vara att han är bättre på att kontrollera sina aggressioner in-game än jag, säger Walle.

340 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 340 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..