×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

SEL

spiXel vinner den sjätte SEL-säsongen

1
Alldeles nyss avslutades finalen på SEL-slutspelet på Ownage. spiXel mötte caYa i SEL-slutspelet som den här gången klarades av ganska snabbt.
spiXel vs. caYa – 15-9
Just nu verkar det som om Adrenaline och Team Gamers.nu, som alltså inte dök upp på SEL-slutspelet, inte kommer att tilldelas några pengar.



caYa inledde som anfallare på Train och körde en snabb rush mot B1 från stegen. De kom riktigt långt men ett väl samlat caYa blev ett lätt mål för spiXels HE. walle fick tre frags med sin HE och spiXel kunde sedan ganska lätt återta bombplatsen och desarmera bomben.

caYa körde en eco då de attackerade den lilla bombplatsen med fyra man medan bomben smög och plantade i B1. caYa hade apterat bomben i två rundor i rad och valde att köra en Deagle-eco den tredje rundan. Det gick ganska bra och de hade ett 3on3-läge men till slut spiXel kunde ändå vinna rundan utan större svårigheter.

På den fjärde rundan, som också var den första vapenrundan, spelade caYa avvaktande. Den första attacken kom sent i rundan och caYa hade då bara två man kvar mot spiXels fyra. spiXel vann rundan med bara en spelare förlorad.

Rundan därefter attackerade caYa gränden och hamnade i ett 4on3-läge med bomben apterad. caYa kunde lätt vinna rundan och reducerade till 1-4.

Även den sjätte rundan började avvaktande för caYa. De attackerade yarden långsamt och förlorade två spelare där. Förlusten blev lika stor för spiXel. Lite senare attackerade caYa B1 igen från gränden och stegen. Den gången var det mer lyckat och med flashar kunde de aptera bomben och Bullen hamnade ensam mot tre caYa-spelare. Han tog de två första men chea lyckades till slut få död på Bullen med minimal marginal.

spiXel fick köra en eco och caYa hade nästan kvitterat matchen även om de förlorade hela tre man på spiXels eco.

Föga oväntat började även den åttonde rundan avvaktande av caYa. Knappt hann attacken börja innan ett ganska aggressivt spiXel hade vunnit rundan. walle spelade bra och fick hela tre frags. caYa fick köra en Deagle-eco och spiXel hade tagit tillbaka greppet om matchen – 6-3.

Med undantag för JohnnyD som rushade in på yarden började även den tionde rundan defensivt för caYa. spiXel spelade dock offensivt från B2 och var snart fyra mot en ensam SearcheR. Han fick en frag men kunde sedan inte göra mycket mot de långt fler spiXel-spelarna. 7-3 till spiXel.

I den elfte rundan vann caYa den första konfrontationen vid gränden och de kunde aptera bomben i numerärt överläge. spiXel kom dock tillbaka starkt och hyber kunde aptera bomben.

caYas spel blev snabbare ju längre matchen gick och den tolfte rundan rushade de höga vid B2. De fortsatte framåt mot spiXel och kunde vinna rundan med ganska god marginal.

Det gick ju bra sist så caYa försökte ta sig till B2 igen. Den trettonde rundan blev jämnare men mourice kunde till slut vinna rundan när han var ensam kvar för caYa.

Den fjortonde rundan attackerade caYa gränden mot B1. Det såg bra ut och de var tre stycken kvar mot en ensam iLight med Deagle när bomben apterades. iLight fick dock tag i en AK och kunde vinna rundan för spiXel efter en jämn situation med chea.

Efter den fjortonde rundan laddade servern Inferno. Servern hade fått en timelimit på 20 minuter. Lagen enades om att man skulle använda MR14 i hela finalen istället för MR15, som det först var tänkt. I halvtid ledde spiXel med 9-5.

Det var nu caYas tur att försvara och det började bra för dem. JohnnyD fick tre frags i de blå kläderna och caYa kunde vinna rundan med två spelares marginal. spiXel körde en eco och ställningen blev 9-7.

På den första vapenrundan attackerade spiXel B2. walle hamnade ensam mot tre caYa-spelare. I en snabb sekvens tog han två caYa-spelare men SearcheRs AWP hann avsluta rundan snabbt efter de första två fragsen.

spiXel körde en ganska farlig Deagle-eco i gränden som bara kunda avvärjas med två spelares marginal. caYa hade nu utjämnat till 9-9.

Med vapen kunde spiXel inta B1 från gränden utan att förlora en enda spelare. caYa kom tillbaka starkte och fick ett 3on3-läge men Bullen kunde med tre frags avsluta rundan till spiXels fördel. caYa fick köra en eco och spiXel hade på nytt en liten ledning – 11-9.

spiXel rushade yarden och kunde ganska lätt komma in. caYa kom tillbaka senare men spiXel kunde trots det vinna rundan med flera spelares marginal. caYa fick köra ännu en eco och spiXel ledde med 13-9, bara två rundor till behövdes för vinst. spiXel vann snabbt rundan som behövdes för matchpoäng.

Den sista rundan rushade spiXel gränden och kunde utan större svårigheter vinna rundan och SEL-finalen under måttligt jubel. 15-9 till spiXel efter 24 spelade rundor. Slutplaceringarna i den sjätte SEL-säsongen blir nu så här:
1. spiXel (50 000 kr)
2. caYa (30 000 kr)

141 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 141 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..