×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Läget, A-W-P?

1
För att ta reda på vad som egentligen händer med A-W-P så pratade vi lite med Prostitute och Calippo, som kommer att spela med det gamla A-W-P-laget på Rendezvous.
Prostitute



Först och främst, hur kommer det sig att du fick lust att starta upp A-W-P igen?



Det är ungefär som en böld. Det växer på en och kan man inte operera bort det så får man pryda den me ngt fint ;) Nej men, jag sa att om jag skulle köra igång igen så ska jag hitta folk som jag gillar och det har jag gjort. Jag o hyber fick var sitt SIXPACK efter vår komediresa till remedy 2002. Vi hade så skoj som jag har svårt att minnas mig nånsin ha haft. Shai är en polare till mig som jag LÄNGE velat spela med men ej kunnat p.g.a. upptagna platser.09:20:42) (AWP][Prostitute) ilight mkt skillad polare till hyber som jag kontaktade. Det hela skedde på en impulssväng. Vet inte hur bra detta kommer bli men huvudsaken är ju att ha skoj. O det kommer vi ha ;D



Vad hände med walle?



Walle hade så många klaner som ryckte i honom, så jag kunde inte lova ngt spel i 5on5 snabbt. Så han fick gå. Han spelar numera i hardXcore.



Har ni fler spelare på gång? Hur många ska ni bli?



Jag siktar på 6 spelare. Har en 5:e i åtanke just nu, men har ej provat denna spelare, dock ser det lovande ut. Detta kommer nog bli en liten chock för alla om det går igenom ;)



Vad vinner ni på att bara vara norrlandsklan? LAN-möjligheter?



Respekt på krogen, ingen super som norrlänningar. Nej men, jag satte det i topic bara för att det är ngt att vara stolt över. Menar, om man ser till det stora hela så är ju Rwa (skåning ;DDDD) den bästa IRC-kompis jag nånsin haft, nog för att han nu är en KLANHOPPANDE SVIKARE (skämt ;D). Så det spelar kanske inte så stor roll, men jag hälsar gärna på mina klankamrater o då är det ju en fördel att de bor lite närmre mig.



Kommer det vara ett krav för framtida medlemmar att de ska vara norrlänningar?



Nej, det kravet kan man inte ställa. Ungefär som att säga att folk måste vara lika snygga som mig för att få joina. Det är ju i praktiken omöjligt ;) . Jag är öppen för förslag. Den dagen medion / potti inser att A-W-P är bästa klanen är de välkomna ;D



Hur högt satsar ni? Är det "störst bäst och vackrast" eller "kompisklan med polarna från norrland" som gäller?



Jag vet inte, Vi ska först börja spela och se hur det funkar. Detta kan bli ett projekt som håller en dag eller ett år eller förevigt. Ingen vet riktigt. Vi ska först se hur vi trivs / passar ihop. Sen får man jobba därifrån.



Tack för din tid, något du vill tillägga?



alvin är ägd 1on1, Rwa är ägd med AWP, XenZor är ägd i whine, bevah är ägd i nfs2, calippo är ägd på lan. Jag saknar er grabbar, ni äger som F*N. Hoppas alla fans kan börja hänga på i vår mentalitet om hur cs ska vara - skoj.






Calippo



Hur kommer det sig att du kommer att spela med det gamla A-W-P-laget på Rendezvous?



Jag har pratat rätt så mycket med Rwa på irc genom åren, vi lirade QWTF förut innan CS. Sen så umgicks jag en hel del med dom på RZ Örebro. Sen har jag spelat endel pcws med dom när dom var A-w-P efter att Hookt lefta dom. Sen så blev dom "kickade" från A-W-P men ville fortsätta iaf. Och då fortsatte jag att lira med dom. Det är så det hänger ihop.



Vet du om det gamla laget kommer att återuppstå i form av någon annan klan eller är det fortfarande inte bestämt?



Det är inget bestämt alls om det faktiskt. Som jag brukar säga när folk frågar på irc: "who knows" eller "time will tell".



Har ni tränat något inför RZ? Blir det en seriös satsning mot bra placering eller är ni bara där för att ha kul?



Vi har tränat rätt så mycket, dock inte senaste veckan då folk haft saker att göra runt jul, annars har det väl varit 1-2 pcws om dagen sen dom lefta A-W-P ungefär. Vissa dagar mer, vissa dagar mindre. Vi satsar mot en bra placering men samtidigt att ha roligt.



Vilket namn kommer ni att spela under?



Det har vi inte bestämt ännu :) Vi har 3 olika vi ska välja på



Vilka tror du vinner?



Svårt att säga, på lan kan allting hända. Playit, artifex.se om man kollar på spelmaterialet, våran klan, divine. Det är nog dom klanerna som det kommer stå mellan. Kanske dyker upp några heta gatherklaner som inte är anmälda också.



Lycka till med valet av namn och tack för din tid. Något du vill tillägga?



Tack för tiden du tog dig, samt att bevah kör config.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..