×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HLO Gävle läggs på is

1
Idag meddelade IT-caféet HiGhland Online i Gävle att man avser lägga hela sin verksamhet på is. Detta, enligt detta pressmeddelande, på grund av att de tre drivande personerna bakom företaget har fått nya och mer tidskrävande uppgifter i de jobb de haft vid sidan om cafédrivandet.
I en intervju med OldMan, en av de tre ovan nämnda huvudpersonerna, berättar han att caféet kommer finnas kvar för att överlåtas till en annan ägare – dock kommer caféet stänga tills det är klart vem som blir den nye ägaren. Vem detta blir är ännu inte fastställt, men man har fått ett antal bud av vilka åtminstone några är seriösa. "I och med att allt finns på plats så kan väl ett nyöppnande ske om c.a en månad!" fortsätter han, "Vi kommer inte att göra oss av med våra inventarier, spel eller teknisk utrustning, och alla våra tidigare medlemmar kommer vara kvar om de så önskar. En gång HiGhlander, alltid HiGhlander" tillägger han med ett leende.

När det gäller SEL-klanen Almost Famous säger OldMan att klanen kommer kunna fortsätta spela från caféet, även om det inte är öppet för allmänheten, och att det i det avseendet inte är någon fara för vidare deltagande i CS-allsvenskan.

Avslutningsvis berättar OldMan att han kommer stanna kvar inom företaget tillsammans med nya delägare.

125 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 125 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..