×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

2easy gör comeback – nästan

1
Imorgon är det ännu en gång dags för matcher i det svenska ESWC-kvalet. En av de matcher som kommer att spelas är spiXel mot Psychohomo. I CS-tipset har Psychohomo inte mer än 14% av era bites, men det lär det bli ändring på då deras lineup blir känd. Laget består av fyra spelare som vi senast såg i det återförenade laget 2easy (men som efter en kort tid lades ner). Laget spelar i Grupp 3 och dagens matchschema för Psychomo ser ut såhär:
  • Kl. 18:00 vs. Team-Uppsala
  • Kl. 20:00 vs. AllTheWay
  • Kl. 22:00 vs. flashback
HLTV-IP:n till dessa matcher (och de övriga i ESWC-kvalet) kommer hos HLTV.nu. Gruppschema för ESWC-kvalet finner ni under Gruppspel i menyn för coveret för ESWC-kvalet. Imorgon lär det också bli en intressant match då de möter spiXel klockan 18:00 på nuke (mer om det senare). Så här ser laguppställningen ut:
  • ScreaM
  • brunk
  • Filur
  • log1c
  • fakk
Utöver det hade jag en del funderingar och som tur var fick jag tag i Log1c som vänligen besvarade ett par frågor.
Log1c

Hallå Log1c! Du är en av de fem som spelar i ESWC-kvalet med Psychohomo som ikväll gör sin comeback med fyra fd. 2easy-spelare. Varför valde ni att inte återförena 2easy utan att spela med ett nytt namn?

Tjena Dolce! För det första så heter vi psychohomo :P Det ligger till såhär att den lineup som vi har idag är inte den vi kommer ha i framtiden. Det här med ESWC-kvalet är lite tokigt. Vi är ju alla lite avdankade och vill testa lira lite tillsammans. Ni kommer nog inte bli allt för nöjda med våra resultat men vi kommer växa och bli bäst när vi väl börjat spela med våran riktiga lineup och har praccat lite. Om det blir någe mer 2easy kan jag tyvärr inte säga.


Menar du att Psychohomo bara är ett tillfälligt namn? Varför spelar ni med en tillfällig lineup? Hur ser er kommande lineup, som du pratar om, ut?

Vi heter psychohomo i nuläget. Om vi känner att vi hittar rätt spelare och det klickar för oss så vet man ju aldrig riktigt va som händer dock. Denna lineupen kommer enbart att spela i ESWC-kvalet då det var en sista-minuten lösning för våran lineup som var tänkt från början sprack. Hur vår lineup kommer se ut efter ESWC-kvalet är fortfarande en gåta. Men jag lovar att vi kommer chocka världen!


Den lineup du pratar om. När börjar den gälla? Hur såg er första lineup ut som du säger sprack? Något event, kanske i sommar, som ni har tänkt åka till?

Allt är för färskt för att kunna säga något. Vi vet inte ännu hur vi kommer göra. Några event är inte ännu inräknade då vi inte ens har någon fast lineup. Hur lineupen såg ut från början vill jag tyvärr inte säga.


Då har jag inget mer att säga. Tack för den här lilla pratstunden, det sista ordet ger jag till dig.

VAAAR E SEEEAAAN??!

194 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 194 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..