×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

spiXel i final på Krangparty *

1
spiXel befinner sig just nu på Krangparty i Sundsvall där de har spelat sig fram till final i CS-turneringen. Tyvärr finns det inga andra lag av den kändare sorten på plats för att tampas om de 15 000 kronorna som går till vinnarna.
spiXel skulle egentligen inte heller vara på plats men hyber fick förhinder och laget kunde därför inte åka till Rendezvous som det först var tänkt. Hyber kom till Krangparty först idag och laget har spelat med en av caféts ägare som inhoppare i turneringen fram till finalen.

I finalen kommer spiXel möta laget Cyberia.se som kommer från loser bracket. spiXel behöver bara vinna en bana i finalen. Finalen börjar 18:00. Ett HLTV-IP för matchen finns hos HLTV.nu.

Gamingeye har mer information om tidigare resultat i turneringen.

Uppdatering: Matchen är nu spelad, och det blev inte svårare för spiXel än att man kunde vinna med klara 13-2 på de_nuke. Grattis spiXel!

125 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 125 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..