×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rendezvous

spiXel vinner Rendezvous!

1
Efter bara en bana i finalen har nu spiXel vunnit Rendezvous. Finalmotståndet var Team Virus som överraskat sent i turneringen genom att slå ut Vesslan & Co., Divine och Online på deras väg till finalen.
Finalen spelades på Dust2 och spiXel inledde som terrorister. Man tog direkt kommandot i matchen och Team Virus hamnade i stora ekonomiska problem. Halvleken slutade med 12-3 till spiXel. Det är inte riktigt en HV-ledning, för att mynta ett nytt uttryck, eftersom Dust2 trots allt ofta är dominerad av det anfallande laget.

Team Virus visade också de prov på fina takter som terrorister, i alla fall i början. Dock var spiXel alltför hala för att greppa. De slingrade sig ur pengaunderläget och vann sina fyra rundor för vinst i matchen. djpoppz slutade matchen i en grop på långa och hans lag slutade på totalt åtta rundor. Slutresultat blev med andra ord 16-8 till spiXel.

HLTV-demo från finalen finner ni här. Ifall någon har missat det har det spelats in demos friskt under slutspelet och vi har förtillfället 11 stycken uppe i filarkivet. Kika på dem här.

Lagens väg genom slutspelet till finalen:
Team Virus
vs. Online - 9-16
vs. ARENA - 16-1
vs. Vesslan & Co. - 16-14
vs. Divine - 16-12
vs. Online - 16-11
vs. spiXel - 8-16

spiXel
vs. Divine - 22-20
vs. Vesslan & Co. - 16-5
vs. Online - 16-4
vs. Team Virus - 16-8
Slutspelsbracketen finner ni här. De slutgiltiga placeringarna ser ut så här:
  1. spiXel - 25 000 kr, 5 Sennheiser HD213 Pro och 5 Qpads med FarCry-motiv
  2. Team Virus - 3000 kr, Qpad-klantröjor, Qpad-mattor, Qpad-musskatez och klanbiljetter till nästa Rendezvous
  3. Online - Presentkort hos JME Data på 5000 kr, Qpad-klantröjor, Qpad-mattor, Qpad-musskatez och klanbiljetter till nästa Rendezvous
  4. Divine
  5. ctx / Vesslan & Co.
  6. ownage / ARENA

115 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 115 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..