×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HLO tar ut nytt CS-lag

1
Det har varit tyst runt HLO:s klaner ett bra tag nu. HLO.caYa som en tid var HLO:s officiella klan har nu lagt ner. Efter att caYa lade ner så har klanen Cassiano varit sponsrad med speltid av HLO men de kom aldrig riktigt någon vart.
Istället har man nu satt ihop ett nytt lag som helt enkelt kommer att gå under namnet HLO. Tre av Cassiano-spelarna finns kvar i laget. Lagets fem spelare är dessa:
  • Angelwork
  • Crimson
  • noone
  • Red
  • Warbringer
För att få höra mer om den här nya satsningen tog jag tag i Warbringer som berättade lite om hur laget valdes ut och vad de har för planer för framtiden.

HLO-Warbringer

Hej Warbringer, det blev nyss officiellt att du och fyra andra spelare kommer att bli HLO:s nya CS-lag. Hur valdes ni ut?

Det hela började med att jag provspelade med CassiaNo.HLO, jag såg genast att någonting var fel i klanen. Det var bl.a. väldigt dålig stämning, men trots det såg jag potential i några utav spelarna.

Jag pratade med dem och vi bestämde oss för att göra en seriös satsning, med ett relativt nytt lag. Jag skrev ihop en artikel till ägarna av HLO där jag berättade om den nya satsningen, samt vad som hade gått fel i Cassiano. På så sätt fick vi bli deras nya CS-lag.

Kommer ni att delta i SEL?

Vi pratade nyss om det med ägarna, och det tror vi kommer bli mycket aktuellt. Dock är vi så pass nya att vi behöver spela ihop oss lite innan vi går med i ligan.

Blir det uppvärmning med en massa cuper?

Joo antagligen blir det det, men främst PCW mot de bättre klaner, då vi behöver träna taktiker och dylikt. Vi har alla olika bakgrunder inom CS-scenen, så det kan bli en lustig variation av taktiker vi kommer använda oss av, vilket kan bli rätt intressant.

Så vilken nivå är målet att ni ska spela på?

Vi satsar max, helt klart. Dock finns det inga genvägar till det målet, utan det ligger en massa träning bakom det. Vårt första mål är i alla fall att få ordning på taktiker och lära känna varandra bättre ingame.

Då får jag önska er lycka till. Jag hoppas att ni når era mål! Är det något mer du vill ha sagt?

Jag skulle vilja ge ett stort tack till ägarna av HLO, dvs. Kyle och Indie som har gett oss denna enorma chans. Samt så vill jag hälsa alla välkomna att kika förbi HLO och titta på när vi spelar, och för er som inte har varit där så rekommenderar jag det starkt, det är ett enormt fräsht café!
Det nya HLO-laget kan ni hälsa på i #hlo eller på HLO:s hemsida, http://www.hlo.nu/.

216 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 216 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..