×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

SEL

HLO-caYa vinner SEL säsong 5

1
Efter nästan en timmes försening på grund av problem med tangentbord och andra datorrelaterade saker kom till slut finalen i SEL säsong 5 igång. På banan ställde xPerience.se och HLO-caYa upp sig. Banan var Nuke och det var HLO-caYa som började som anfallare.
xPerience.se tog kommandot direkt och vann pistolrundan. Det uppstod lite tjafs om snack, något som säkerligen hade att göra med att lagen satt förhållandevis nära varandra. xPerience.se behöll greppet hela den första halvleken och kunde till slut vinna med 13-2.

Matchen såg spikad ut när xPerience.se bara behövde vinna tre rundor för att vinna SEL säsong 5 och 50 000 kronor. Men HLO-caYa bet igen ordentligt och kunde efter en jämn insats av spelarna få till en övertid. Dessförinnan hade de lett med 9-0 och det såg nästan ut som om de kunde vinna matchen på ordinarie tid.

HLO-caYa började som försvarare på förlängningen där de fick en runda. Som anfallare gick det dock bättre för HLO-caYa som vann med 3-0 och därmed var SEL säsong 5 till ända. Slutresultatet i finalen blev 19-17 till HLO-caYa.

Efter finalen har vi nu dessa slutplaceringar i SEL Säsong 5:
  1. HLO-caYa – 50 000 kr
  2. xPerience.se – 30 000 kr
  3. Adrenaline – 15 000 kr
  4. Inferno-Online – 5 000 kr
Värt att nämna är också att det i finalen fanns flera spelare som till vardags spelar i samma lag. Bullen och iLight som vanligtvis spelar i spiXel. Sen har vi också Nebb och dsn som det ryktas båda ska spela i Team Gamers.nu. Det här var förmodligen den sista matchen där vi ser xPerience.se och HLO-caYa. HLO-caYa har sedan länge haft planer på att lägga ner och likaså xPerience.se.

Demos från de tre SEL-matcherna ska finnas uppe i vårt filarkiv (om de inte finns där är de på väg). Vi har också bilder från evenemanget men på grund av yttre omständigheter kommer de tidigast imorgon. Alla resultat från dagen hittar ni i vårt slutspelsträd.

95 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 95 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..