×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Highland Online lägger ner klanen

1
Internetcafét Highland Online har under de senaste åtta månaderna haft en klan i sina lokaler. Klanen har nu tappat motivationen och lägger ner.
Enligt dem själva var det när helly sa att han ville sluta spela CS på grund av sitt jobb som de bestämde sig för att lägga ner klanen. Spelaren Queen har också fått ett erbjudande från en annan klan.



Klanens uttalande finner ni här:


Efter nästan 8 månaders intensivt lanande så känner vi nu att det inte är lika roligt att spela längre. Efter att helly kom och berättade att han ville lägga ner cs pga. sitt jobb och queen fick erbjudande från en annan klan så bestämde vi att det blir bäst för alla parter att vi går skilda vägar. Detta pga. att vi kände att det inte skulle bli samma sak utan dem. Vägen dit vi har kommit till nu har vart lång och kämpig men samtidigt VÄLDIGT rolig. Vi kommer självklart att lira klart opencup och försvara den svenska hedern.



Vi vill passa på att tacka HiGhland Online kaféet för allt stöd ni gett oss, Fegis för servern, samt alla som hejjat på oss under alla matcher vi lirat.



Gamingeye har gjort en kort intervju med n0rp angående klanens nedläggning. Ni finner den här.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..