×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

spiXel samlar stjärngäng

1
Tidigare under dagen ryktades det om att det i Umeå belägna IT-caféet spiXel skulle avbryta sin sponsring av klanen Chili. Detta kan tyckas vara värt en nyhet, tänker ni, men eftersom vi på Fragbite alltid ligger minst ett steg före valde vi att vänta några timmar med att skriva, då vi hade våra föraningar om att större förändringar var på gång.
Som oftast annars, för att inte låta självgod och säga alltid, hade vi rätt. För en stund sedan ändrades topicen i spiXels IRC-kanal till följande:
spiXel välkomnar: iLight, walle, crypt^, Bullen samt hyBÀAÀÀÀ
Om någon av er, kära läsare, skulle lida av någon speciell åkomma som gör att ni inte förstår saker som kopierats från en IRC-klient kan jag lugnt berätta att iLight, walle, crypt^, Bullen och Hyber har fått ett nytt hem i form av spiXel.

Eftersom ingen egentligen visste något mer än vad topicen sade högg jag tag i iLight för att få veta lite mer om hela spektaklet.

spiXel | iLight
Hej iLight! Eftersom jag utgår från att de flesta känner till era medlemmar sedan tidigare går vi rakt till pudelns omtalade kärna: Hur kommer det här sig?

Niklas och Daniel som är ägare av café spiXel kontaktade mig och kom med ett intressant förslag. Jag fick tid på mig att skrapa ihop ett lag. I början tittade jag runt i Umeå för att se vad som fanns här. crypt och hyber kändes självklara, men det var också en hel del andra jag tänkte på.

Sen hände saker och ting och jag tog kontakt med Bullen from da block och walle from da bronx och nu är vi här. :)

Vad har ni för planer egentligen? Om du frågar mig ser jag helt klart CPL-kvaliteter i det här gänget. Är det däråt ni siktar?

Ja lätt, vi siktar på att vara med redan i sommar. Idag irc imorgon universum! *bling bling*

Kommer ni ta över Chillis SEL-plats?

Nej det kommer vi inte.

Blir det något SEL nästa säsong då?

Det vet jag inte, vi får se helt enkelt.

Vad får ni egentligen av caféet?

Vi har klanrum, datorer, betalda resor så långt det går och de fixar lägenhet åt walle och Bullen som vi hoppas på ska kunna flytta hit så fort som möjligt.

Det som behövs helt enkelt.

Oj, det låter verkligen som en seriös satsning!

Korrekt.

Kommer ni satsa på att enbart använda fem spelare, eller kommer ni söka vidare efter en sjätte?

Fem spelare är det som gäller. Men man vet ju aldrig vad som händer. Sugen?

Okej, jag kan väl tänka mig att ställa upp :) Vad händer med resten av HLO.caYa nu, i och med att Bullen lämnar?

Vad jag vet har caYa varit inaktivt länge och att spelare från klanen spelar med andra. Jag tror de spelar klart SEL säsongen men sen är det nog slut.

Kommer ni enbart rikta in er på att träna nu, fram till eventuella CPL-kval eller kommer ni besöka några mindre LAN? En Fragbite Nattcup vore väl heller inte fel?

Vi kommer först och främst inrikta oss på att få hit Bullen och walle sen blir det och nöta. Första planerade är Warfare LAN i Enköping.

Inga online-försök med andra ord?

Nej, vi är inte kända för att vara speciellt bra på internet.. ;)

Allright, då får jag tacka dig iLight för att du tog dig tid. Några avslutande ord?

Ett stort tack till Niclas och Daniel som gör detta möjligt. Peace, love and understanding!
spiXel återfinner ni logiskt nog i IRC-kanalen med samma namn, för länk se inledningen av nyheten.

277 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 277 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..