×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Prostitute om A-W-P

1
Igår skrevs det i #A-W-P att A-W-P skulle bli en 2on2-klan med Walle och Prostitute som spelare. Idag fick jag tag på Prostitute och självklart ställde jag ett par frågor om A-W-Ps situation i nuläget och planer inför framtiden.
Är det tänkt att AWP ska bli en 2on2-klan eller är det bara ett tillfälligt tillstånd i väntan på fler medlemmar?



Det är TÄNKT att vi ska bli en 5on5-klan. Men ATM har vi bara 2 officiella medlemmar. Och det är svårt att göra mkt annat. Har ett par spelare som luktar på A-W-P julskinkan. Men inget är helt klart ännu. Sen är det svårt att köra pcw med 3 tryouts. Men vi måste ju prova :) Men just nu ska vi försöka lära känna varandra jag o walle som spelare ännu mer. Men nu vet ni iaf veta lite mer om varför det blev såhär.



Kände du walle på något sätt innan? Via internet eller i verkligheten?



Vi spelade tillsammans först i en skojklan engång, sen spelade vi i #komrades (min andra klan, IRL-klan förövrigt (plz idle and stay)) Och hoppas vi kan börja känna varandra mer, han bor ju i samma metroPOL stad som mig LULEÅ!!!!!!!!!!!! Så vi ska väl dra ett miniLAN nån gång då o då, speciellt nu när man har FASTA o supersköna arbetstider!



Ok, sista frågan. Kommer A-W-P bli en "vi-spelar-för-att-det-är-kul-klan" eller en "vi-ska-till-cpl-klan"?



Det vet jag faktiskt inte. Min förhoppning har alltid varit att man ska kunna vara en vi-spelar-för-att-det-är-kul men att vi-ska-till-cpl ändå :). Om man inte har roligt är det ingen idé att spela. Vem orkar spendera tid på ett spel som egentligen suger när kemin mellan varandra inte stämmer?



Jopp, kloka ord. :] Något du vill tillägga?



Till alla er som tycker jag är störd som kickade dem från A-W-P: Jag gjorde dem en tjänst. Utan mig blir de ofantligt mkt bättre. Jag passade inte in i spelet. Jag ville inte vara en person bara som stod o levde på sina gamla bedrifter. Vill SJÄLV prestera ngt. Och om jag inte kan göra det i A-W-P så går det inte. Så de får chansen att försöka göra sig ett eget namn. Och hoppas de lyckas.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..