×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HLO sponsrar nytt lag med gammalt namn

1
Det är nu fem dagar sedan n0ll-k0ll lade ner, vilket inte är särskilt mycket, dock går det ju som bekant fort i Counter-strikes värld, så HLO har redan hittat ett lag som kan ersätta de gamla grabbarna, ett lag som till två femtedelar består av det gamla laget. Namnet blir Cassiano, som faktiskt inte är ett nytt namn. Cassiano spelade bland annat i det svenska CXG-kvalet nere på Nine på hösten förra året. Lineup finner ni i listan nedan och mer information i vår intervju med Crimson.
  • Crimson (ingametaktiker) - Feared Gamers
  • Angelwork (vice CL) - amiCore och Noneed
  • nwa (CL) - clanQB
  • elkz0r (AWP-nisse) - n0ll-k0ll
  • skult (soldat) - n0ll-k0ll


Crimson

Vi kan ju börja med att ta reda på hur det blev just ni fem. Hur gick det till när ni fick ihop det laget som ni har nu?

Haha, jadu... efter att ha testat grädden (?) av Stockholms CS-spelare så kom tre av oss (Angelwork, nwa och Crimson) fram till att vi passade ihop, dock blev det mycket svårt efter det.

Vi ville ha ett par som fungerade ihop lika bra som vi tre, några som kände varandra och kunde spela i ett "bara LAN lag". Vilket nästan är helt omöjligt visade det sig efter ett tag, folk som varit väldigt tillmötesgående på IRC, visade sig vara helt asociala eller ospelbara på LAN.

Men efter att ha sett elkz0r och zkult spela med n0ll-k0ll här på HLO så såg vi att de passade ihop eftersom det var gamla kompisar från Aspudden.

Nu var vi 5st, både fungerande cs-spelare och IRL kompisar, perfekt för ett framtida LAN lag.

Ni kommer även att vara sponsrade av HLO, hur gick det till när ni fick till stånd det samarbetet? Vad, exakt, får ni av cafét?

Till skilland från t.ex. n0ll-k0ll gäller detta spel gratis på HLO (puss Kyle och Indie!!!) och support av den eminenta staffen här på HLO. Klanrummet på HLO är troligen världens bästa LAN-rum med sjuka datorer och 100 Mbit-lina.

Men framtiden får visa vad vi kan tuta i ledningen här på HLO om vi får igång vårt spel och taktiker, samt om vi pressar så som vi gjort hittills. nwa är en stammis samt brukar ibland ha hand om nightgibbs på lördagar här på HLO, och igenom honom fick jag kontakt med cafét.

Hur ser läget mellan er och HLO-caYa? Kan det möjligtvis bli lite trångt på HLO?

Nej, det blir inte trångt. De spelar sällan på HLO, och blir det problem så finns det alltid mera datorer att spela på.

Hur kommer det sig att ni valde att plocka upp namnet Cassiano igen? Varför inte köra på något nytt? Hur ser medlemmarnas tidigare band till klanen ut?

Flera av oss (Angelwork och till en viss del jag själv) har spelat där förut. Dessutom är det inte många som känner igen dem förut, så det blir att starta om helt på nytt.

Cassiano vann tex mot d-skyline på CXG-kvalet och var ett lag påväg uppåt. Vi ville inte att laget skulle bli ännu ett av dessa försvinnande klannamn som faller i glömska.

Var kommer vi att få se er spela för första gången tror du?

Vi vill gärna delta i tex Fragbites cuper nu framöver för att få matchrutin, för rutin ÄR något detta lag saknar, som vi kommer bygga på, t.ex. Fragbite InviteCup #1 om det finns plats. Vi kommer dock spela mycket officiella matcher (runt 3-4 i veckan) på olika forum som ClanBase (dock inte mot mixteam). Så ofta vi kan med HLTV. Om vi förlorar så tar vi det och försöker spela bättre nästa gång, vi tycker alla att det är för mycket prestige i cs-communityn. Vissa lag spelar nästan aldrig officiella matcher längre pga rädsla för att förlora eller "visa" sina taktiker.

Alright, det får nog bli slutet på den här intervjun. Tack för din tid och lycka till! Någonting du vill tillägga?

Tack för allt HLO! Kom ner och gibba och ha kul! Livet är en fest!

Vi behöver staffmedlemmar till laget BADLY (någon som kan tänka sig dedikera några timmar i veckan på att tex hitta pcw:s till laget). PS. Online gaming suger! DS. Tack för mig.

154 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 154 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..