×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nebb lämnar HLO-caYa

1
För en liten stund sedan ändrades topicen i kanalen #hlo och gjorde gällande att Nebb nu lämnar HLO-caYa. Laget spelar i SEL:s Elitdivision där de just nu leder ligan efter fem vinster och en förlust. Nebbs avhopp lämnar dessa fyra spelare kvar i klanen:
  • Bullen
  • Calippo
  • chea
  • hsv

I SEL kommer dock Nebb spela färdigt säsongen för HLO-caYa. Jag fick fatt i huvudpersonen själv, Nebb, och fick möjlighet att ställa några frågor. Några datorkrascher senare var intervjun färdig och ni kan läsa resultatet om ni läser vidare.

Nebb




Hej Nebb. Vi börjar väl med den uppenbara frågan, varför lämnade du idag HLO-caYa?



Tja, om sanningen ska fram så lämnade jag caya för närmare en månad sen, bara att jag/vi inte orkat göra någon officiell härva av det.



Varför gå officiellt med det just idag då, mjo, framförallt för att SEL beslöt att skjuta upp säsongen till februari, tanken var nämligen hela tiden att göra det officiellt i samband med avslutandet av pågående SEL-säsong. Således valde jag helt slumpmässigt att göra det officiellt idag utan någon vidare anledning, triggad av walles avhopp perhaps? :)



Sen, varför... Jag tänker göra en kort redogörelse utan namn som svar på det. Jag har under mer eller mindre hela hösten var missnöjd med en spelares insats/prestationer, och efter vårt, måste man nog säga, misslyckade resultat i Danmark valde jag att sätta ett ultimatum, antingen åker jag eller den nyss nämnda spelaren. Ultimatumet behövdes dock inte, det löstes på "fredlig" väg istället, genom att min "motpol" helt enkelt valde att stiga ner självmant, utan något behov av omröstning inom laget. Vi andra fyra bestämde oss för att försöka hitta en lämplig ersättare, men under ~3 veckor hände ingenting speciellt, ingen visade något vidare engagemang inför detta, och jag skall inte påstå att jag försökte mer än någon annan egentligen... Det kändes dött helt enkelt.



Efter det valde jag helt enkelt att lämna, men vi kom alla överens om att slutföra SEL, utav respekt för både HLO som cafe/selklubb, och för att inte skapa problem med SEL som liga, vare sig för oss som spelare eller för HLO som klubb.



I fallet LuLAN som utspelade sig för några minuter sedan lades hela laget på is efter att en spelade lämnade, du tror inte att det samma kan hända med HLO-caYa? Hur är stämningen och motivationen hos de återstående spelarna?



Jag vet faktiskt inte, det är möjligt att en till spelare redan lämnat laget, men det vet jag inte säkert. Själv tror jag att åtminstone 2-3 av resterande medlemmar kommer skapa ett nytt lag, men kanske lägga sig på en mindre seriös nivå. Detta är dock rena spekulationer, jag har i princip inte sagt ett ord till hälften av de kvarvarande spelarna sen mitt egentliga avhopp för en månad sen.



Vill även påpeka att vi alla inte direkt skildes som vänner, vilket förklarar att jag inte pratat med ena hälften av kvarvarande laget. De andra fyra har dock såvitt jag vet och förstår inget otalt sinsemellan.



Innebär det här slutet på din CS-karriär eller kommer du fortsätta i någon annan klan? Har du i så fall någon aning om vilken den andra klanen blir?



Som jag känner nu är detta definitivt inte slutet på mitt cs-spelande. Jag vill fortsätta att spela så seriöst det bara går och väntar på rätt erbjudande, men det är för tidigt att börja spekulera om var jag skulle kunna sluta upp, det får framtiden utvisa helt enkelt.



Vad är ditt roligaste minne från tiden med caYa?



Tja, inte är det Danmark iaf, för där gick det både dåligt resultatmässigt, och så var jag sjuk och led av lätt insomnia under hela tävlingen. Roligast var nog att vinna "Reunion", även om det blev ett antiklimax eftersom vi aldrig fick några prispengar :)



Du har yttrat dina åsikter på CS flera gånger tidigare och har fått dig ett ganska respekterat namn. Om du fick ändra en sak i CS, vad skulle du då ändra?



Haha, var inte direkt det lättaste att svara på :) Om jag hade helt fria händer att göra något mirakel hade det nog varit ett göra om hela grafikmotorn från grunden, så att grafiken proportionellt vore så bra som kraven på cpu-prestanda vill göra gällande.



Då tackar jag för din tid och önskar dig lycka till i framtiden vart du nu hamnar! Är det något du skulle vilja tillägga?



Japp, det vill jag. Jag vill hälsa till dsn, Sveriges kanske mest underskattade spelare, och tillika en mycket nära vän till mig.

149 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 149 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..