×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

A-W-P reduceras

1
Ikväll lämnade fyra av fem medlemmar A-W-P. Kvar står endast grundaren Prostitute. De som lämnat är XenZor, Rwa, alvin och bevah. Enligt den officiella anledningen ville inte Prostitute ge upp namnet på klanen som han lett i tre år till någon annan. Han fungerade inte med laget som var nu och det slutade inte bättre än hela laget fick lämna klanen. Rwa var god nog att gå med på att göra en kort intervju så här vid läggdags.
Kommer ni som lämnade klanen att bilda ett nytt lag tillsammans?



Antagligen blir det så, men jag ska ta en funderare, känns jävligt deppigt o tugnt just nu iaf, menar, jag har känt prost och spelat i samma klan som honom i 1,5 år, det är inte så lätt att lämna då. Jag hoppas att han och jag kommer fortsätta vara kompisar iaf.



Tycker du att det hade varit bättre om Prostitute lämnat klanen och ni andra stannat kvar?



Nej, det hade varit fel. Prostitute ÄR A-W-P, och har alltid varit, det skulle inte vara rätt att göra så.



Du har ingen lust att gå in djupare på vad det var som splittrade laget?



Nja, jag vet inte vad jag skulle säga isåfall, men jag vill tillägga att jag inte har något emot Prost som person, det vet han nog redan om men ändå.



Då får jag tacka för att du ville ställa upp på en intervju och lämna över sista ordet i din ägo :)



Vill tacka prost för den tiden jag hade med honom, än en gång. Och till er som undrar, jag har inte bestämt själv hur jag ska göra med cs, antagligen blir det fortsatt spel med dessa andra 3, eller någon annan storklan, blir det inte det så växlar jag ner en växel, men jag kommer att fortsätta.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..